и аз така искам
но намерилите си работа от България са май единици и то преди години, ако има някой направил го скоро нека се похвали ще му честитя
Успешно интервю
Ne e saFsem taka...verno e che ne e lesno, no samo v ramkite na poslednite 6m sam obshtuvala s 5 choveka/semeistva, koito sa v protses na idvane s work permit (4 ot Bg, edno ot Izrael). Edin si uredi neshtata sam, drugite chrez imigratsionni posrednitsi... Taka che ima, ne e kato da niama...prosto ne pishat, shtot nie balgarite sme edno NE zavislivo pleme...i sveta e malak, i gi e starh da ne se razsahne rabotata i t.n. Znaesh kak e 

Molia, molia...ako ima nachin da si uredish job ofer-a...davai...no imai pred vid che HRDC-to se bavi 2-3 mesetsa poniakoga...a i provintsialnite, i te ne sa stoka - 3-6 mesetsa po PNP za Manitoba pr., ako si kasmetlia... Nai-dobre, ako kakvoto tam mojesh ne se nujdae ot HRDC, togava originala na job offer-a e dostatachen...
Sas zdrave!
Sas zdrave!
P.S. po nashte kraishta ima optsia dvama choveka imashti PR i jiveeshti v Manitoba pone 1g da se podpishat che shte doidesh da jiveesh tuk (NE poemat finansova otgovornost za tebe)...ako imash takiva afidavitcheta of suport mojesh da stanesh PN i bez job offer (ako sabirash tochkite de)...Moje bi v provintsiata v koiato sa priatelite ti ima podobna optsia...ako uspeesh da stanesh PN obache, sh sa naloji da plashtash nova taksa na Bukuresht za obrabotka na docs...
Sas zdrave!
Sas zdrave!