Според Великия Вожд и Учител процесът на изграждане на развито социалистическо общество вече приключи. Сега сме в епохата на изграждане на пост-развитото социалистическо общество, където всичко ще бъде в името на Човека и всичко ще бъде за благото на Човека. Другите човеци да напускат страната
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
vajnoto e da ima med za vsichki...i po edna metsanka da ti topli peshterata. nashiat lav taka kazvashe...sega v taia novata gora ima med za vsichki (i metsanki se namirat), no neshto izvednaj se okazva che tova ne e nai-vajnoto (sled kato veche go imash)...pochvash da iskash meda da ti go nosiat, da e po-zaharosan...pchelite da ne jiliat...i izvednaj canada stava mnogo losha gora...
xexexe otkade zapochnahme, dokade ia dokarahme. taman po nashenski
joro написа:Според Великия Вожд и Учител процесът на изграждане на развито социалистическо общество вече приключи. Сега сме в епохата на изграждане на пост-развитото социалистическо общество, където всичко ще бъде в името на Човека и всичко ще бъде за благото на Човека. Другите човеци да напускат страната
Joro, a nali znae6 za6to e "post-" tova ob6testvo - ami, za6toto v tova ob6testvo vsi4ki postiat... celogodi6no. :idea:
това не е истина. тема без смисъл и заглавие провокира 17 отговора до момента, а реални въпроси остават без отговор от дежурните многознайковци - що за време за губене имате бе хора???? - то майтап, майтап, ава на гол г.з си е чисто е...е
Ти пък какво си заброил минутите на хората? Всеки си разполага с времето, както си намери за добре.
И я ми кажи, ти като човек, който много си цени времето, който не е многознайко като тези тук, дето оставят толкова въпроси без отговор, какво полезно свърши за съфорумците си? Тези дето питат де... На колко въпроса отговори? Колко съвета даде?
Какво само стоиш отстрани и критикуваш? Този занаят всеки го може, май всички българи сме спецове по това.
А ако нещо те интересува, ми постави си въпроса, може и да ти отговори някой.
anito написа:Ти пък какво си заброил минутите на хората? Всеки си разполага с времето, както си намери за добре.
И я ми кажи, ти като човек, който много си цени времето, който не е многознайко като тези тук, дето оставят толкова въпроси без отговор, какво полезно свърши за съфорумците си? Тези дето питат де... На колко въпроса отговори? Колко съвета даде?
Какво само стоиш отстрани и критикуваш? Този занаят всеки го може, май всички българи сме спецове по това.
А ако нещо те интересува, ми постави си въпроса, може и да ти отговори някой.
Браво, Анито!
Само ще добавя, че без един весел поглед върху нещата, живота става много по-труден...
А и не мисля, че ако се позабавляваш сред приятели (както е тук, във Форума), това е загубено време...
Форума е място, което дава полезна информация - да, това е така. Но той не е само това - та полезна, кратка и вярна информация дава и БТА...
Впрочим, нека всеки си възприема нещата по свой начин.
За някои хора да изпиеш 2-3 бири в приятелско бъбрене е ужасна загуба на време, а за други е част от немногото удоволствия в живота ни...
Поздравявам и двете групи с !
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!