DANNY написа:А чувал ли си за Юлия Баховски? С какво тя може да помогне? На два пъти вече се натъквам на това име. Как да се свържа с нея?
Благодаря
Юлия Баховски е служител в посолството в Букурещ, до колко може да помогне - поне може да ти даде някаква информация, ако успееш да се свържеш с нея. Имам тези нейни координати, дано да са все още актуални
Щом търсиш такива с побелели от чакане коси приятно ми е да се запознаем!
Изпратени документи в Букурещ през май 2000.
Файлов номер през юли 2000.
Иск за актуализация на стажа и IELTS-сертификат през април 2003. Изпращане на исканите документи юни 2003.
Медицински 24.09.2003, направени на 02.10, изпратени на 10.10.2003. От МОМ има потвърждение, че са минали през Букурещ и са изпратени във Виена в началото на ноември.
Сега ако е писано да стане чакаме писмо за визи.
Според мен като се интересуваш от продължителността на процедурата е хубаво да споделиш и за коя категория говорим, а не само къде са подадени документите. При мен става въпрос за Skilled Workers.
DANNY написа:А чувал ли си за Юлия Баховски? С какво тя може да помогне? На два пъти вече се натъквам на това име. Как да се свържа с нея?
Благодаря
Юлия Баховски е служител в посолството в Букурещ, до колко може да помогне - поне може да ти даде някаква информация, ако успееш да се свържеш с нея. Имам тези нейни координати, дано да са все още актуални
Много благодаря на Коко и Бона. Поне да я попитам дали нещо е изпращано. Аз съм посочил домашен адрес, но като си зная надеждността на кутията и съседите, всичко се случва. Може някой да си го е "познал".
Благодаря още веднъж!