U2 v Toronto
U2 v Toronto
Drugata sedmitza zapo4vat contzertite na U2 v Toronto/12,14,16 i 17/.Tai kato niamam bilet,po agentziite vsi4ko e SOLD OUT,a v neta sa edni tzeni
iskam da popitam imate li predstava v denia na contzerta dali mogat da badat zakupeni bileti,na `prili4na` tzena?I oste nesto..kato gledam razpredelenieto na ACC,kadeto ste bade kontzerta nai-evtinite bileti gi vodiat v raiona `behind the stage`.Ima li niakoi predstava kak taka :behind the stage?Ste se vijda li nesto?Ili samo ste slu6ame.Pak za 200$ bilet ne biva samo na ekran da gledame show-to!?

Hmmm U2
Zdrasti,
Tuka za MOntreal naj-evtinoto koeto namerih beshe $420 i to za edni kuci mesta.....
Ne znam dali v denya na koncerta shte namerish neshto....
kysmet:)
I ako idesh da razpravyash posle!
Tuka za MOntreal naj-evtinoto koeto namerih beshe $420 i to za edni kuci mesta.....
Ne znam dali v denya na koncerta shte namerish neshto....
kysmet:)
I ako idesh da razpravyash posle!
az uspjah da si kupja bileti za showto v Montreal, za 50 CAD edinia(60 CAD s taksite), behind the stage. Beshe si napravo lud kusmet, zastoto biletite za konzerta svurshiha za minuti. Taka che, tova, che sum zad scenata vuobste ne me pritesnjava, radvam se, che izobsto ste sum vutre i ste gi vidja! Osven tova, U2 sa profesionalisti i si mislja, che taka sa regisirali nestata, che da se vigda i chuva navsjakude, dori i behind the stage, i nito edin fen da ne bude osteten.
Spored men, nisto ne ti prechi da se razhodish do zalata chasove predi konzerta, vuzmogno e i da namerish bileti na snosni zeni, zastoto dilurite (ili taka narechenite "scalpers", koito preprodavat biletite na cherno za fantastichni sumi) ste sa gi svalili dosta, tui kato ako ne uspejat da gi prodadat, ste im izgorjat. Taka che po-dobre izchakai do denja na konzerta.
Uspeh v turseneto na bileti! I ako namerish, da pishesh kak e minal konzerta. V Montreal sa chak na 26, 28 noemvri.
Spored men, nisto ne ti prechi da se razhodish do zalata chasove predi konzerta, vuzmogno e i da namerish bileti na snosni zeni, zastoto dilurite (ili taka narechenite "scalpers", koito preprodavat biletite na cherno za fantastichni sumi) ste sa gi svalili dosta, tui kato ako ne uspejat da gi prodadat, ste im izgorjat. Taka che po-dobre izchakai do denja na konzerta.
Uspeh v turseneto na bileti! I ako namerish, da pishesh kak e minal konzerta. V Montreal sa chak na 26, 28 noemvri.
Специално за Air Canada Centre в Торонто (освен ако U2 не свирят на някаква специална кръгла сцена) behind the stage няма да се вижда почти нищо. По-точно ще се вижда апаратурата и тук-там некой крайник на Боно или Едж ако се разтичат до края на сценатаLyuba написа:Osven tova, U2 sa profesionalisti i si mislja, che taka sa regisirali nestata, che da se vigda i chuva navsjakude, dori i behind the stage, i nito edin fen da ne bude osteten.

- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
ne znam za k'vo vi e da gi slushate teia irlandski chobani ama ako vse pak iskate - moje da vzemete bileti ot skalperi
te prodavat pred koncerta
gledaite da sa istinski biletite
az imam edin poznat koito e skalper - ako iskate shte vi nameria ama shte si sloja i nadcenka za moite bezpokoistva.
te prodavat pred koncerta
gledaite da sa istinski biletite
az imam edin poznat koito e skalper - ako iskate shte vi nameria ama shte si sloja i nadcenka za moite bezpokoistva.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Твърди се (не съм го пробвал лично) че 15-20 минути след началото на концерта (на основната група, не на подгряващите ако има такива) скалперите дават билетите на половин цена от оригиналната. Щото иначе ще им изгорят
Мразя скалпери ! Тръгне човек да си взема билети от ТикетМастъра и още на първия ден всичко се свършило. Д**ба и кучетата лешоядни 

- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
probwajte kreglist:
http://toronto.craigslist.org/tix/95866066.html
http://toronto.craigslist.org/tix/95866066.html
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Защо ви е да ходите на ю2. Те са стари и от '91 не са написали нещо свястно. Има толкова много групи които си струват. Я виж какви ги вършат SlipKnot-> Торонто Sat, 09/10/05. Скоро минаха и СистемЪфАДаун, МегаДетх, ДреамТиатър
Уха. Там сме. Всъщност на датата която си писал почват да се продават билети, а иначе концерта е на 25 Октомври.Kiwi написа:Защо ви е да ходите на ю2. Те са стари и от '91 не са написали нещо свястно. Има толкова много групи които си струват. Я виж какви ги вършат SlipKnot-> Торонто Sat, 09/10/05.
Посетихме ги всичкитеKiwi написа:
Скоро минаха и СистемЪфАДаун, МегаДетх, ДреамТиатър

Re: U2 v Toronto
Zdraveite,
Snoshti bjah na koncert na U2. Namerih si bilet 1h predi kontzerta pusnaha dopalnitelno bileti. Inache ot skalperite shtjah da si kupja, no me hvana strah, che shte si kupja za 200 CAD i moje da mi izgorjat parite.
Ot skalperite ima bileti koito sa za po 50 i gi prodavat za 200, no moje i za 100 da namerish, koito da gi predlagat za 200. Tezi za po 150 sa po 400. Po-skapi bileti njama, taka che ne e tolkova strashna sumata. po-strashno e da ne sa falshivi barcodovete, che togava nikoi ne moje da VI pomogne... Da vjarno e, che sled parvata/parvite pesni, tzenite na biletite padat mnogo i togava razbrah, che Vie slagata sumata, kojato ste gotovi da zaplatite v rakata na skalpera i toi prosto priema, za da ne se uvatri.
Az bjah gotova da si kupja bilet ot skalperi vchera, no kato vidjah kakva pachka bileti darjaha i me hvana strah, che moje da sa falshivi. Pochakah 1h i si kupih bilet, na super mesto v ACC, pochti do scenata. Imam strahotni snimki, no neshto ne iskat da se zakachvat, ne razbiram problema, pak shte opitam i shte vi pratja link.
Za tozi koncert njama znachenie dali shte otpred ili otzad scenata. Dopalnitelno ima edin goljam krag, po koito se dvijat postojanno i shte gi vidite vsichki mnogo dobre. Za razlika ot predishni turneta, njama golemi efekti (razni spaceships, lemons, koka koli i tem podobni...) , zaradi koito da se sajaljava che biletat vi e otzad scenata....
Kontzertat beshe mnogo gotin, tzjalata publika postojanno beshe na kraka. Ne sajaljavam, che otidoh.
Mene sashto me drazni, kogato muzikanti pochvat da se meshat s politikata (sashto i REM i Madonna) , no whatever, vajnoto e, che ne beshe talk show... a samo malko imashe monolog za poverty i human rights....
)
Snoshti bjah na koncert na U2. Namerih si bilet 1h predi kontzerta pusnaha dopalnitelno bileti. Inache ot skalperite shtjah da si kupja, no me hvana strah, che shte si kupja za 200 CAD i moje da mi izgorjat parite.
Ot skalperite ima bileti koito sa za po 50 i gi prodavat za 200, no moje i za 100 da namerish, koito da gi predlagat za 200. Tezi za po 150 sa po 400. Po-skapi bileti njama, taka che ne e tolkova strashna sumata. po-strashno e da ne sa falshivi barcodovete, che togava nikoi ne moje da VI pomogne... Da vjarno e, che sled parvata/parvite pesni, tzenite na biletite padat mnogo i togava razbrah, che Vie slagata sumata, kojato ste gotovi da zaplatite v rakata na skalpera i toi prosto priema, za da ne se uvatri.
Az bjah gotova da si kupja bilet ot skalperi vchera, no kato vidjah kakva pachka bileti darjaha i me hvana strah, che moje da sa falshivi. Pochakah 1h i si kupih bilet, na super mesto v ACC, pochti do scenata. Imam strahotni snimki, no neshto ne iskat da se zakachvat, ne razbiram problema, pak shte opitam i shte vi pratja link.
Za tozi koncert njama znachenie dali shte otpred ili otzad scenata. Dopalnitelno ima edin goljam krag, po koito se dvijat postojanno i shte gi vidite vsichki mnogo dobre. Za razlika ot predishni turneta, njama golemi efekti (razni spaceships, lemons, koka koli i tem podobni...) , zaradi koito da se sajaljava che biletat vi e otzad scenata....
Kontzertat beshe mnogo gotin, tzjalata publika postojanno beshe na kraka. Ne sajaljavam, che otidoh.
Mene sashto me drazni, kogato muzikanti pochvat da se meshat s politikata (sashto i REM i Madonna) , no whatever, vajnoto e, che ne beshe talk show... a samo malko imashe monolog za poverty i human rights....