Здравейте пловдивчани!
Трябва да Ви съобщя за следващата ни среща, че ще бъде във р-т "Вестра"на ул." Булаир"26. Това го уточнихме на последната ни среща от 02.09. с тези които присъстваха.Такова беше желанието на всички. Така, че заповядайте от 19.30 часа За наши приятели това ще бъде последна среща с нас на българска земя. :beer2: :drink:
Здравейте на всички. Ние ще дойдем .Приканвам всички които приемат срещите за нещо добро и смятат да се отзовават на същите , да заповядат да се разберем окончателно :conf: . Много се пише но накрая идваме едни и съши хора ,за съжаление повечето вече са в Канада или до дни ще са там .Ако са останали сериозни Пловдивчани да заповядат ,от гости не се отказваме .
И мен ми се хака хубавата и евтина бългалска бира и цигари.......ама нямааааа!
А пийте още по една и за мен!
Поздрави на всички от Ван и успех!
Док.......
Абе,маините....................к'во ста'а с вас бре,ей?????????? :evillaugh3:
Преди се събирахте 60-70 човека и не е имало проблем къде ще е срещата,а сега гледам нещо си изкарвате за критика..................
К'во им има на кварталните заведения или на тези в центъра?
Да не ходите на сгледа та сте заопявали така.................
Събирайте се и не ми/ни разочаровайте представите за пловдивската група.
Дяконе, питаш какво става ли ...................ами става, че вече пловдивската група съвсем оредя. Повечето ни познати вече заминаха и останахме много малко хора. Но ще се държим до края и няма да разваляме хубавите си традиции. Така, че като наминаваш към Пловдив отбий се да ни вишиш.
А колкото за eviton и Доктора щи пием и за вас по едно питие. Наздраве! :beer2:
Дяконе, питаш какво става ли ...................ами става, че вече пловдивската група съвсем оредя.
Оредява ама най- сериозните остават и не се предават .Ще пием за всички отвъд океана .Специално за Ева по ДВЕ :beer2:
Здравейте пак от мен . Изчакаите да дойда (в Канада ) и ракийката няма да е проблам ,а ще е от мен .А сега във Филибето ще пием за всички вас ,тръгнали от тоз прекрасен град .То стана с много рима ама само мезе да има . За : Тони ,Ева ,Митко Мили ,Нетка и Николай а и за всички исипали се по терлички ще се почерпим ний.