Могат ли да се изпратят документите за Букурещ без да са платени предварително таксите? Ще започнат ли процедурата или не? Ако е наложително да се плати, кое трябва да се плати предварително и кое може да почака?
Благодаря предварително на всички, които ще ми отговорят!
Документи за Букурещ
Със сигурност няма да ти разгледат документите, ако не си платиш таксата за обработка на досие.При изпращането на документите в Букурещ трябва да изпратиш и бележка от банката за внесените такси.Сега е задължително да се платят таксите от 465 щатски долара на човек за възрастен и мисля, че бяха 130 щатски долара за дете до 22 години. Сега може да не плащате таксите за визи-820 щатски долара на човек, като за децата до 22 години, доколкото знам не се плаща виза.Таксата за виза можеш да я платиш и сега с таксите за досие, а може и когато дойде писмото за визи, но тези такси от 465 долара се плащат сега.
Успех!
Успех!
- Дякон Игнатий
Сменяй тескеретата немедленно,чадо.. искат 1-но. лето валидност.......и да не забравиш да им изпратиш ксерокопие на старите заедно с новите...........niknik написа:AniK, благадаря за мнението.
Сетих се още нещо. Срока на паспотите ни изтича след 6 м и 10 дни.
Да не би този срок да е недостатъчен. Има ли някакви изисквания в този смисъл?
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ