Стигнах до някъде.Помагйте с интервюто

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
natal2002

Стигнах до някъде.Помагйте с интервюто

Мнение от natal2002 »

Чакам писмо от Виена,в което може би ще ми посочат дата за интервю.Може ли и да не получа отговор? Някой ще ми изпрати ли по-новички въпроси от интервю?
Valka

Мнение от Valka »

Ако владееш добре френски език и документите ти са наред не се притеснявай за въпросите. Научи малко от историята на Quebec. От всички въпроси, които бях чела ме питаха само за Quebec.
Останалите бяха по документите. Но това беше преди 2 години. Някой, който е бил тази година на интервю може би ще ти даде по-нова информация.
wowbagger

Мнение от wowbagger »

Пратих ти мейл с въпросите, които могат да ти зададат. А за Квебек и неговата история мен лично не са ме питали на интервюто - само по документите. Въпреки че аз си помислих, че мосюто ме е попитал. Та се наложи човекът да си повтаря въпроса - "Не какво знаете за Квебек?", а "Кого познавате в Квебек?".
Аватар
mis

Мнение от mis »

mi na portala ima link kum edni vuprosi, koito sa sustaveni za prednata sesia s intervuta v slu4aj 4e ne si gi vidial: http://bgcanada.com/portal/index.php?mo ... icle&id=84
uspeh v podgotovkata:)
Заключено