Kolko 4akahte do interviu? Koi nai-malko e 4akal ?!?
Пуснато на Нед Авг 21, 2005 3:08 pm Заглавие
--------------------------------------------------------------------------------
21 април 2004 ни беше интервюто,а документите ги бяхме изпратили на 20 Януари 2004 в15.00 .Значи сме чакали точно 3 месеца без един ден.Бяхме много изненадани и съответно неподготвени с езика и ни върнаха за 200 часа.Второто интервю ми беше на 16 юли,а сертификатите за изкарани часове бях изпратил на 15 март т.е сме чакали за второ интервю точно 3 месеца!!!Сега си чакаме медицинските.....не знам колко време?
Пуснато на Нед Авг 21, 2005 3:08 pm Заглавие
--------------------------------------------------------------------------------
21 април 2004 ни беше интервюто,а документите ги бяхме изпратили на 20 Януари 2004 в15.00 .Значи сме чакали точно 3 месеца без един ден.Бяхме много изненадани и съответно неподготвени с езика и ни върнаха за 200 часа.Второто интервю ми беше на 16 юли,а сертификатите за изкарани часове бях изпратил на 15 март т.е сме чакали за второ интервю точно 3 месеца!!!Сега си чакаме медицинските.....не знам колко време?
- rorcho
- Обратна връзка:
Bravisiumo :)
Sega pravia izchislenia , hmmm kombeniram statistika + teoria na veroiatnostite .... hmmm izvod KASMET + malko rakiika :D :D :D :D
:wink: :beer: :beer: :beer:
:wink: :beer: :beer: :beer:
- rorcho
- Обратна връзка:
Eho ima li niakoi tam ?!
Zdr ! :)
Ima li oshte hora koito moje da si kajat mnenieto !?! :D
Ima li oshte hora koito moje da si kajat mnenieto !?! :D
- rorcho
- Обратна връзка:
Hi :)
Zdraveite !
Eho ima li drugi hora, koito moje da kajat kolko vreme sa chakali, koi mesec sa podali dokumenti i koi mesec sa oti6li na interviu !!!!
Malko statistika si pravia :) :D
:D :D :D :D
10x
Be happy :D
Eho ima li drugi hora, koito moje da kajat kolko vreme sa chakali, koi mesec sa podali dokumenti i koi mesec sa oti6li na interviu !!!!
Malko statistika si pravia :) :D
:D :D :D :D
10x
Be happy :D
- rorcho
- Обратна връзка:
Ehooo :)
Ehooo ima li niakoi tam
Ei ochakvah pove4e hora da otgovoriat ot moite skromni vaprosi :smhair1:
Adi de tuka v tozi sait triabva da sa registrirani mnooogo hora, koito sa veche minali prez interviuta i taka na tatak
Chakam otgovorcheta
:krila:
Be happy
:beer2: 

Ei ochakvah pove4e hora da otgovoriat ot moite skromni vaprosi :smhair1:
Adi de tuka v tozi sait triabva da sa registrirani mnooogo hora, koito sa veche minali prez interviuta i taka na tatak

Chakam otgovorcheta

Be happy