.................

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
pumpy

.................

Мнение от pumpy »

грешка - съжалявам
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

Za6to da e gre6ka, smiatam, 4e moje da se polu4i mnogo dobar debat :`)

Za na4alo - az sa6to mislia taka, no ima i niakoj tanki momenti.

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Изобщо не сте прави!
Не смятате ли, че ............. е не по-ххххх от .,.,.,.,.,.???
Айде вече да не се заяждаме, а да бъдем обективни!!!
И нека не забравяме за нуждата от ---------------------, доста попресилена от някои в ===================!
Наздраве! :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

... w dwe ot temite ot arhiw 2 e obosnowano moeto twardenie, no i ti ima6 prawo. :beer:

Аватар
ivsi
Обратна връзка:

Мнение от ivsi »

За сега знам, че ако не се опитам да имигрирам ще съжалявам. За второто все още не знам. Дано сме живи и здрави пък ще видим. :beer:
Joy

Мнение от Joy »

:lol: :lol: :lol: Това е най-хубавата тема за цялото съществуване на този форум!

Ама Марк не си прав...Не беше във форум 2,а във форум №3! 8) :D
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

"Направо ми се къса сърцето като си помисля..."
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

"Ей такава тема знам, думи си измислих сам, затова и няма там думи, няма думи там ...."

:dance:
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Освен това смятам, че в светлината на последните събития би било недопустимо от разумна гледна точка да се пренебрегва рефракционното влияние на индиректните фактори, които, бидейки постфактум основоположни в един безкраино затворен и динамичен процес, биха могли комплицирано да опишат конфиденциална траектория при ротационно-елипсоидално разпределение на нормираните отклонения в един по-късен етап. :beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

Otkloniawajki se ot sa6tnostta na temata, bih iskal da kaja, 4e mnenieto na preobladawa6tata 4ast ot u4astnicite ne e to4no swarzano s o4akwaniatia rezultat, no towa ne e w protiwore4ie sas talkuwaneto na sledstwiata ot eventualnoto wazdejstwie po opredelen na4in warhu obekta na debata.

Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Разбира се, корелативното възприемане на взаимосвързани величини би могло да доведе до дефракционни преобразувания, в следствие на които повърхностните диалогизми биха могли да се уядрят, причинявайки дълбоко и необратимо на пръв поглед разрохкване на матеията, свързано с имплозивистични процеси в начален стадий. За запазване на ентропията в дадения случай се препоръчва по-честата употреба на високовискозни средства в силно кохерентна среда, както и намаляване концентрацията на биметаортотриметилтетрахлоридите на средно ниво при 4 без кос рано сутрин в събота вечер.
Темпоралнохроматичната диспергираност би могла да се избегне също и чрез еталониране на пространствено-времевия континуум чрез двоен обратен лист на Мьобиус, водещ до периферна антикорелация в обкръжаващата среда.
Което ни навежда на някои по.сложни мисли...
:beer: :beer: :beer:
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Както винаги направихте от хубавата тема една пълна глупост. :evil: Тъкмо си помислих: ей, точно така е, хубаво го казва човекът, и вие се отклонихте.
Призовавам да не се караме, а да се опитаме интелигентно да изясним казуса. Вложете малко разум и не изопачавайте нещата.

Аз подкрепям напълно твърдението на иуфъ2037р 2о8я3.
Обичам да преча
Гост

Мнение от Гост »

Във всеки случай, според мен, точно тук му е мястото обективно да заклеймим гадната Канада и нейния скапан стандарт. И да не смее никой да се изказва след мен положително, защото ще се намеси ръководството на бгканада.ком и ще приложи генералната линия на партията. :P
Последно промяна от Гост на Сря Дек 03, 2003 10:59 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

Ombudsman написа:.....
защото ще се намеси ръководството на бгканада.ком и ще приложи генералната линия на партията. :P
Да, но нали знаеш че всяка КРИВА линия успоредна на Генералната линия на партията е ПРАВА, така че следва въпроса - коя точно линия ще прилага ръководството :nut:
Гост

Мнение от Гост »

:astro: :rotaeye: Според мен, тази : :arrow:
Заключено