Затова съм и дошъл тук, защото ми харесва, ако ми харесваше Европа, щях да съм там сега.
Това е положението!

Ami Winnipeg ne e Toronto.danini написа:I az se chudia kade se prodavat takiva kashti za 140k? V Toronto za tazi cena shte si kupish samo toaletnaBaba Pena: )....Kajete mi kade po sveta mojete da si kupite kashta s 250 kvadrata razgarnata plosht (aluminieva dograma, i tsentralen klimatik), s dva dekara dvor v koito si igraiat katerichki i pasat eleni, na 15 minuti ot sichko vajno v ednomilionen grad za 140K???
Hehe. A sashto e vajno da ne zabludajdavame horata ot Bulgaria, chetiashti foruma, che kashtite v Canada se prodavat za po 140k. Vse pak ne na vseki mu se jivee v Winnipeg. A i za svedenie naselenieto na Winnipeg e samo 647,600 - dosta dalech ot milion. Cialata provincia Manitoba ima naselenie 1,170,300 .Taka e Vseki pravi svoia izbor...Niakoi predpochitat da jiveiat v hubava kashtichka v edno milionno selo...drugi predpochitat toaletna za sashtite pari v megapolis... Vajnoto e da ni e dobre!
survivor написа:Guiness, abe poglednah nadve-natri saita, iskah da namerja ceni na imotote i naemi. Ne vidjah, ama mozhe i da e zashtoto ne sam tarsila dobre. Znam che anglijskata ikonomika e naj-dinamichnata v Evropa i che tam e dobre. Suma ti narod zamina za tam. I mi pravi vpechatlenie edno neshto - che tam e shiroko razprostraneno javlenie bg imigreantite da spodelyat zhilishteto si s drugi hora. Dori i semeistvo da zhivee s drugo semeistvo ili s drugi hora. Dori da rabotjat i dori da imat prilichni raboti. Mozhe i sluchajno da e, ama naistina ot mnogo mesta go chuvam.