За колко си скрапирахте колата

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Аватар
Optimist Creed

За колко си скрапирахте колата

Мнение от Optimist Creed »

За колко си скрапирахте колата като и дойде времето?

Въпроса ми е продиктуван от това ,че като се обадих на един скрап яард ония ме питат колко ще искам за колата си.

Аз им казах 80$, ама ония напираха да дойдат веднага и аз за да се измъкна им казах ,че тя колата си е в движение (даже всичко си работи) и аз мога да я докарам тия дни.
Не е лесно да си оптимист в Кебек, но ако въпреки това преуспееш там, може да се похвалиш, че си го направил по по-трудния начин. Евала и ашколсум!
Miro
Обратна връзка:

Hm...

Мнение от Miro »

Pi4, daj malko pove4e info za toq shitbox -kakyv model i godina e, ima li radio, gumite i dzhantite v kakvo systoqnie sa...etc. etc. etc....
bp_de

Мнение от bp_de »

Добре сте вие в КАнада- тука в немско - за да ти вземат бракмата- искат кинти .
ако не е в движение - 100 еур-+ транспорта. ако е в движение -и я докара6 сам на гробнизата- -правят и оглед и може и да я вземат безплатно ако ре6ат 4е може да изкарат несто от нея :D
Аватар
edelwais

Мнение от edelwais »

predi godina i polovina, na edin priatel mu blokira skorostnata kutia - ford ranger 4 x 4, na okolo 15-na godini, sus syotvetnoto kolichestvo rujda. v serviza kydeto go zavlachiha, uspia da ia prodade za 100$. loshoto beshe, che dokato se priberem izpihme parite :lol:
a inache, predi vreme minah ottam, onezi sa ia opravili kolata i si ia izpolzvat za servizen truck.
Пътувахме много, но изобщо ... едва ли.
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

за без пари - но не губих време и не хабих нерви
Заключено