FBI sertificati
FBI sertificati
Zdraveite, priateli,
Imam edin vypros kym vsichki, koito sa poluchili FBI sertifikati (veche podpechatani I veroiatno s komentar ot FBI: neproiaven kriminalno ili neshto ot sorta, formuliari s otpechatyci)..
Neobhodimo li e, kogato se vzemat otpechatycite, osven podpisa na slujitelia, k/o vzema otpechatycite, da se postavia niakyde po formuliara I pechata na policeiskata slujba po vzimane na otpechatycite I ako da, to kyde triabva da se postavi toi?
Predvaritelno vi blegodaria za otgovora,
Damyan
Imam edin vypros kym vsichki, koito sa poluchili FBI sertifikati (veche podpechatani I veroiatno s komentar ot FBI: neproiaven kriminalno ili neshto ot sorta, formuliari s otpechatyci)..
Neobhodimo li e, kogato se vzemat otpechatycite, osven podpisa na slujitelia, k/o vzema otpechatycite, da se postavia niakyde po formuliara I pechata na policeiskata slujba po vzimane na otpechatycite I ako da, to kyde triabva da se postavi toi?
Predvaritelno vi blegodaria za otgovora,
Damyan
-
Zdravei Valentine,
Blagodaria ti za byrzia otgovor. Nie sme poluchili 4 blanki za prystovi otpechatyci (za nas dvamata), znachi li tova che triabva da im pratim po 2 popylneni blanki za vseki ot nas? Syshto ne mi e iasno kyde tochno se prikrepia prevoda na pechatite, ponezhe mai ne e dobtre da se prikrepi kym vsiaka ot blankite?
S pozdrav,
Damyan
Blagodaria ti za byrzia otgovor. Nie sme poluchili 4 blanki za prystovi otpechatyci (za nas dvamata), znachi li tova che triabva da im pratim po 2 popylneni blanki za vseki ot nas? Syshto ne mi e iasno kyde tochno se prikrepia prevoda na pechatite, ponezhe mai ne e dobtre da se prikrepi kym vsiaka ot blankite?
S pozdrav,
Damyan
-
- Обратна връзка:
mnenie
Nie chakame blanki ot FBI.
Zatova moga samo da gadaia.
Izglejda mi logichno vsiaka blanka da e za edna ryka - t.e. liava ryka i diasna ryka na otdelni blanki.
Osven tova mi izglejda po-razumno prevoda na vsiaka blanka da si e prikrepen kym neia. Kakto i za ostanalite dokumenmti (svidetelstva, diplomi, akt za rajdane i t.n.), zashto triabva da ima razlika? Po princip prevodachyt, ako e oficialno registriran kym ministerstvoto (zadyljitelno polzvaite takyv), triabva da postavi svoia pechat tam kydeto stoi tel-bodyt prikrepvasht prevoda kym originala. A tova niama kak da stane ako prevodyt ne e prikrepen kym syotvetnata blanka. Malko poveche razhodi, no spesteno vreme i razhodi za novi pisma do Bukuresht.
Zatova moga samo da gadaia.
Izglejda mi logichno vsiaka blanka da e za edna ryka - t.e. liava ryka i diasna ryka na otdelni blanki.
Osven tova mi izglejda po-razumno prevoda na vsiaka blanka da si e prikrepen kym neia. Kakto i za ostanalite dokumenmti (svidetelstva, diplomi, akt za rajdane i t.n.), zashto triabva da ima razlika? Po princip prevodachyt, ako e oficialno registriran kym ministerstvoto (zadyljitelno polzvaite takyv), triabva da postavi svoia pechat tam kydeto stoi tel-bodyt prikrepvasht prevoda kym originala. A tova niama kak da stane ako prevodyt ne e prikrepen kym syotvetnata blanka. Malko poveche razhodi, no spesteno vreme i razhodi za novi pisma do Bukuresht.
think positive
-
Zna4i ot tezi 4etiri blanki trite ti artisvat.FBI prashtat 4 ,zashtoto pri tiah ako kandidatstvash na niakoloko mesta ti e neobhodima po 1 za vsiako miasto,OK.Ako ste oburnali vnimanie na vsiaka blanka ima left and right hand as well as both hands all fingers simultaneously.Pri men go napraviha bez pari v 1-vo RPU sled tova im prevedoh samo pe4ata ,prevoda beshe zashtipan za blankata i go pratih zaedno s 4eka.Sled bukvalno 3 sedmitsi polu4ih sushtata blanka s oshte edin pe4at ve4e ot FBI no criminal conviction record.Ta tova e tsialata dandania za 4etiri dumi4ki.Ako vse pak iskate si gi legaliziraite ili hodete v ministerstva tova si e vasha rabota i parite sa si vashi.Moia slu4ai e dosta presen ot predi 2-3 mesetsa oshte ne moga da iozmia mastiloto ot tampona za otpe4atuzi
Tova e ,ako neshto vi triabva pitaite.
Uspeh

Tova e ,ako neshto vi triabva pitaite.
Uspeh
-
- Обратна връзка:
Izpozvah samo ednata blanka. prevod ne pravih, zastoto ne vzeh pechat. A i da biah vzel mislia che niamashe da napravia (nikade ne pishe che triabva prevod). do kolkoto si spomniam niama grafa za pechat, ot koeto svedva....da niama.
nisto ne struva uslugata. moje da se naloji da prevejdash na policaia, no obsto vzeto i BG blankite sa podobni i toi se dosestashe kade da gi sloji. samo ne zabraviai da mu kajesh che ti triabvat celite prasti (mai taka beshe), koeto e razlikata s BG blankite. Prosto sledvai instrukciite.
Uspesh!
petar
nisto ne struva uslugata. moje da se naloji da prevejdash na policaia, no obsto vzeto i BG blankite sa podobni i toi se dosestashe kade da gi sloji. samo ne zabraviai da mu kajesh che ti triabvat celite prasti (mai taka beshe), koeto e razlikata s BG blankite. Prosto sledvai instrukciite.
Uspesh!
petar
-
- Обратна връзка:
do DamyanM
Damyan, bihte li ni pomognali? Nie veche 3 meseca ia chakame taia blanka (prazna) - moje li da ni pratish edno kopie (na xerox)? Ili, ako se okaje, che niama da polzvate vsichkite 4 blanki - da ni pratite 1, bezkraino se bavim zaradi tozi FBI certificate, a pyk shte vzeme da ni izteche sroka na medicinskite, che gledai ti togava kupon 

think positive
-
- Обратна връзка:
da daka
Ami, daka, to e samo za prebivavali 6 meseca i poveche v USA. Takyv li e vashiat sluchai?
Ako e takyv, sepishe do tozi adres, za da ti pratiat prazna blanka:
Federal Bureau of Investigation,
Criminal Justice Information Services Division
(CJIS Division),
Attn: SCU, Mod. D-2,
1000 Custer Hollow Road,
Clarksburg, West Virginia, U.S.A., 26306
Ako e takyv, sepishe do tozi adres, za da ti pratiat prazna blanka:
Federal Bureau of Investigation,
Criminal Justice Information Services Division
(CJIS Division),
Attn: SCU, Mod. D-2,
1000 Custer Hollow Road,
Clarksburg, West Virginia, U.S.A., 26306
think positive
RA, mnogo bih iskal da vi pomogna, no za syzhalenie s zhena mi (zaedno sme bili v USA) izpolzvahme i chetirite blanki. Minalata sedmica ni vzeha prystovite otpechatyci i ponezhe ne znaehme kakvo da pravim s tezi 4 blanki, izpolzvahme gi i chetirite - po 2 za vseki edin ot nas. Ako znaehme po-rano, s udovolstvie shtiahme da vi pomognem. Dokolkoto znam, ne e dobre da se izpolzvat kopia na tezi blanki. Taka che mai shte e nai-dobre da im pratite novo pismo s uskorena poshta i oplakvane, che oshte ne sa vi izpratili tezi blanki. Mislia che shte otreagirat byrzo ot guzna syvest, ili pone da se nadiavame che shte stane taka.
Pozhelavam vi uspeh!
Damyan
Pozhelavam vi uspeh!
Damyan