варненци на плаж

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Notia

варненци на плаж

Мнение от Notia »

Понеже на всички им се услади днешния пикник, и никoй не иска да бъде почнат и оставен недовършен, ДРУГАТА НЕДЕЛЯ(21.07) ОТНОВО СРЕщА НА ПИКАДИЛИ в 9.00h и после на плаж, естествено
извън града, предстои да решим точно къде. Давайте идеи за района от Крапец до Иракли, щото в близост край града също е много препълнено. :) :beer: :beer: :beer:

P.S. да се чувстват поканени и тези които се намират в града, независимо по каква причина
... от време на време ми е интересно да играя :)
Аватар
crystalice

Мнение от crystalice »

Mnogo si barz be Notian :D S novata oferta
"Nali znaesh che parvite ili pechelqt ili gubqt" :D
Kakto kazah veche nie sme ZA :D
Predlojenie nomer 1: Na Jornalist ili nqkoi go znaqt kato Kabakum vse taq :D
Notia

tam e

Мнение от Notia »

mi to tam e i nai izvestniq nudistki plaj na sever ot Sozopol :D , ima i biri4ka do nego, taka 4e moje i tam :D :beer: :beer: :beer: , t.e. DO JURNALIST
Аватар
crystalice

Мнение от crystalice »

Eto koi nai chesto poseshtavat foruma :D :D vednaga sled sreshtata :lol:
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

Ей не издържате вече там :-) ако правехте срещи на плажа досега сигурно щях да намирам време да идвам :-P
borsay

Мнение от borsay »

az iskam na irakli, koi sthe me vseme v kolata?
Notia

i az

Мнение от Notia »

i az sam za Irakli, bez ygovorki, a dvete mesta o6te ne sa zaeti :D , no 6te tr da tragnem po navreme 6toto do tam e 70-75km
flyfish

Re: i az

Мнение от flyfish »

Notia написа:i az sam za Irakli, bez ygovorki, a dvete mesta o6te ne sa zaeti :D , no 6te tr da tragnem po navreme 6toto do tam e 70-75km
Aбе,вие луди ли сте :shock: .Доколкото си спомням говорихме за плаж,а не за екскурзия.Дайте от сега да решим на плаж ли ще ходим или ........Ставаше дума да мръднем малко от Варна,щото тука градският плаж е много лош.И още нещо-ако тръгнем към 10 часа,това значи че отиваме на плажа в най-големия пек.Аз съм с 3 годишно дете и не мога да го опъна на плажа точно ,когато е най-опасно слънцето.Нека да тръгнем към 2 следобед и да избегнем най-високите температури.......
miki1991

Мнение от miki1991 »

Здравейте!
И ние сме за Журналист и среща в 9.00 пред Пикадили.
Вече не е толкова горещо през деня както през юни и юли. Ще си носим чадър и мазила, така че с децата няма да имаме проблем.
Имаме три свободни места в колата. Дано прогнозата за времето да е добра!
borsay

Мнение от borsay »

kak da ne e gorestho be hora, az v devet si otivam ot plaza!
flyfish

Мнение от flyfish »

АЗ ГЛАСУВАМ ЗА ПЛАЖ ОКОЛО ВАРНА.ОСТАВА САМО ДА ИЗБЕРЕМ ЧИСТ И ХУБАВ ПЛАЖ В БЛИЗОСТ ДО ВАРНА,КОЕТО МЕЖДУ ДРУГОТО МОЖЕМ ДА РЕШИМ И НА МЯСТОТО НА СРЕЩАТА.СЪВСЕМ СЕРИОЗНО ПРЕДЛАГАМ СРЕЩАТА ДА Е КЪМ 2-3 СЛЕДОБЕДА. С ДВЕ ДУМИ ОФЕРТАТА Е ПРОСТО ЗА ПЛАЖ ЗА ОКОЛО 4-5 ЧАСА МАКСИМУМ.ТОЛКОВА ЛИ Е СЛОЖНО..... :cry:
Заключено