Искам да попитам...

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

Botzo написа: v Montreal e po-evtino taka 4e napulno vuzmozno za 100$ - 150$ na sedmitsa tri4lenno semeistvoda iade dobre.
човече ти нормален ли си ?
един килограм сирене в Монреал е 15$ , а една багета колко е? Ако не знаеш да ти кажа и да започнем да смятаме!
Botzo

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Вто Дек 06, 2005 1:52 am, променено общо 1 път.
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

морелатос-монреал - цена 6 долара/кг - само дето не обичам сирене :metro:
затова пък обичам моцарела - 10 долара /кг

не така стои въпроса в нюфаундленските рудници
Botzo

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Вто Дек 06, 2005 1:52 am, променено общо 1 път.
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

ами аз сирене не ям , ама ходя да купувам за жената понякога в Ласалския Морелатос общо взето веднъж седмично излиза сирене на 6 и нещо килограма и като качество е по-добро от средното в Бг.

най-скъпото "фета" е към 20 долара.

а 100-150 долара на седмица са пре-достатъчно за 2ма възрастни с две деца включително с плодовете салатите сладоледите и шоколадите.

аз деца нямам обаче кльопам много пържоли,пилешки гърди, кисело мляко , ядки и плодове, сладолед , сокове - храната за двама ни излиза към 300 -350 долара на месец
Botzo

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Вто Дек 06, 2005 1:51 am, променено общо 1 път.
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Kasmetlii ste vie v Monreal!...Tuka nai-obiknoven emental struva 20-27 dolara (v Superstorito, da ne pomislite che sam tragnala po delikatseni magazini)...а gaudata i ementala sa si kat bialoto salamureno sirene za nemetsa....
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

е па бабо пено - ти си професорка - вземаш там няколко стотин хиляди - кво ти пука че сиренето е 30 долара?
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Kat stana profesorka, chado, sh ta cherpia edno sirene! (tai i gladen sh si ostanesh) :lol:
vanko22

Мнение от vanko22 »

Gledam che kakto vinagi temata se razvodni t.e. razsireni,ta i az da kaja neshto.Otnosno tova ,che v Mtl. e po evtino, moje mnogo da se pospori.Az si kupuvam bulgarsko sirene tuk v To.za 9 dolara.A da ne kazvam pak che nie sme trichlenno semeistvo i bez mnogo izhvurliania na mesec se dvijim okolo 400-450$ samo za iadene de,ama kat gledam kilcata si rastat.E verno tuk zastrahovkite na kolite kompensirat vsichkata druga evtinia,ama puk tuk usloviata za namirane na rabota i zaplashtaneto sa po-dobri.Nadiavam se niakoi sega da ne skochi sreshtu men da me iziade s parcalite za tova mi izkazvane.Tova si e moe mnenie.Vseki drug e dobre doshul da izkaje svoeto mnenie.I edna priatelska zabelejka kum Botzo.Druje sudeiki po tvoite izkazvania za Mtl.,mnogo hora mogat da izpadnat v klasicheska zabluda ,che edva li ne Mtl. e nai dobroto miasto za jivot v Kanada.Lichno az ne sum suglasen,zashtoto za skromnoto si prebivavane v Toronto,poznavam veche poveche ot 8 semeistva,koito se premestiha ot Mtl. tuk.Ima mnogo hora chetiashti tuk vuv foruma,koito sa na kantar kude da otidat i takiva izkazvania mogat da gi oburkat suvsem.Taka che suvsem priatelski kum teb i drugi hora pisheshti tuk -PODCHERTAVAITE che tova e samo vashe mnenie.Estestveno ne opravdavam i tezi ,koito hukvat sled vsiako procheteno mnenie,bez da e provereno,no vse pak postavete se na tiahno miasto.Mnogo hora sa na krustoput,postavete se na tiahno miasto.A za tova che usloviata za biznes v Toronto (spriamo Mtl.) sa po dobri,mislia che niama miasto za spor.Vse pak e nai golemia grad na Kanada.I nakraia da kaja che tova si e lichno moe mnenie i ne iskam nikogo da agitiram .Dano ne sum zasegnal niakogo.
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

How dare you!
Знаеш ли как ме засегна ??? :evil:
Не бе, майтап :D . Ама сиренето е $14 в Торонто,
да не вземете сега всички пък насам да се юрнете :roll: ...
Мое лично опасение :twisted: ...
Някой друг ако иска да си рекламира града, да си изкаже мнението, но без индекс ЦББСС (цена на българско бяло саламурено сирене) по-добре да не се обажда, няма достатъчно данни за стандарта на населеното място :D .
А, и пишете на кирилица ако може, по-добре е, по мое мнение ...
Последно промяна от anxeli на Пон Авг 15, 2005 7:32 pm, променено общо 1 път.
Циганите - на Сатурн !
vanko22

Мнение от vanko22 »

E ako iskash obadi mi se i shte ti kaja,kude ne e 14$.samo che az si kupih ciala tenekia,moje bi za tova da e po evtino.
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Аз и без туй не го ям. А пък цяла тенекия - яйкс :x , има да правя баница три години ! Аз ям мазни брита с орехи, кози сирена с малини, някоя друга стара пушена гуда, такива разни, и то малко. А съм толкова далече от професорка, че какво да ти кажа ... Трябва да играя тото по-редовно поне :cry: ...
Циганите - на Сатурн !
vanko22

Мнение от vanko22 »

Maliiiiiiiii tva ti li si na snimkata :roll: :o
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Не, братчетка ми, Памито :wink: .
Циганите - на Сатурн !
Заключено