въпрос за френски

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

EEEE, tova iskazvane na Dortora beshe prosto perfekto. Strashno opredelenie Doktore, evala. Za primer si na vsi4ki, koito 4etat foruma. No mislia, 4e samo ti si sposoben da obijdash i da sipesh omraza ne kudeto mu e miastoto. I nezabraviai, 4e zatuvash v mrusotiite si sam.
Izviniavam se oshte vednuj, 4e tozi mi posting ne e svurazn s temata.
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

paradis написа:
Tutankamon написа:А вие смятате ли, че е от значение ученето на френски във Франция, за тук в Канада.

А Вие не мислите ли,че задавате риторични въпроси?Благодаря Ви все пак,че сте се постарали да напишете нещо!
Паради,остави го тоя Тутанкамон.
Няма смисъл да си губиш времето с него.Виждам,че много бързо сте го усетили какво представлява...........Освен да пълни форума с глупости за друго не става.
Сега конкретно по темата:
Миналата година имах подобна дилема за разрешаване като вас.Времето ми беше малко а трябваше да се подготвя добре по френски за интервюто което ни предстоеше.
Точно в този момент мой приятел и колега който работи по специалността си във Франция беше в БГ.
Мислех,че е добра идея да отида за няколко месеца във Франция за да мога бързо да кача думи в главата си разчитайки,че там навсякъде говорят френски.
По този повод се срещнах с колегата за съвет.
Той ме разубеди.Каза ми,че първоначалния шок от непознаването на езика ще е голям и вместо да си помогна само ще загубя от и така вече малкото си време за подготовка.Посъветва ме незабавно да се запиша на курс в Алианс Франсес или да си намеря частен учител.Даде ми като пример собствената си съпруга която след една година прекарана във Франция само за три месецна курс в БГ е напреднала много повече отколкото една година там на място.
Послушах го/:намерих си частен учител/ и резултатът беше добър.Бяхме одобрени на интервюто.
По начина който сте задали въпроса допускам,че може би сте във Франция в момента.Ако е така моят отговор едва ли ще ви свърши работа.
Но ако сте в БГ добре би било да се замислите кой вариант е по-добрият.
Дано моят съвет в подготовката ви по френски ви свърши работа.
Успех!
Док.........
TROUBLEMAKER
Заключено