dilema: dali da emigriram v canada

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

dilema: dali da imigriram v Canada

Странен въпрос нали? А щом го има, дали изобщо да се имигрира? Ами ваша си работа, сами си слагате главата в торбата.
Но щом като толкова много искате да знаете мнението ми по този неориентиран въпрос, отговора ми е не.

Акъл и съвет за това нещо не се дава, сами трябва да решите това.Няма ли го онова чувство отвътре, нестава, защото после ще съжалявате за това, което са ви посъветвали.
DessY2

Помисли за детето си...

Мнение от DessY2 »

Помисли за детето си...
Ако не е имало късмета да се роди в нормална държава, дай му шанс да живее в такава.
Това е моята истина, потърси своята!
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Така съм абсолютно съгласен!
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Canada

Мнение от hullboy »

Zdravei

Parvo da imigriras v Canada ne e nuzno samo zelanie, a se iziskvat kachestva.
Da bades odobren s drugi dumi ne zavisi ot teb edinstvenno.
Ne stava jasno dali si stignal do tragvane ili e samo zelanie.
Ot tova koeto si napisal ne se razbira do kade si stignal s protsedurata vaobste.
Kakvo ako ne te odobrjat primerno? Zvuchis vse edno ti se molajt da doides a v sastonost molestia si ti?

Razbiras li kakva e razlikata sega?

Vtoro ako idvase ot normalna darzava njamse da imas nuzda ot visi, odobrenie I pritezavane na opredeleni kachestva.

Stese da imas passport koito da vdahva respect po granitsite, prosto mozese da se kachis na samoleta da diodes da vidis, da pretsenis sam a ne da pitas po forumi.

Taka kakto ako poluchis kanadski passport edin den I se chudis dali v Avstralia ne po dobre stese da ides da vidis kak e v Avstralia. I nikoi njama da te spira I odobrjava.

Samo zaradi napisanoto po gore si struva ako razbiras za kakvo govorja.

Kogato bjah na tseremonja po vrachvane na kanadski citizenship ot 100 choveka imase hora ot 42 strani, vkluchitelno ot strani kato USA. England, Sweden, Switzerland, New Zealand. i Australia,

Tezi hora sigurno sa vidjali nesto polozitelno za da iskat da stanat grazdani na Canada

S pozdravi Hullboy
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Re: Canada

Мнение от PoLuX »

hullboy написа: Vtoro ako idvase ot normalna darzava njamse da imas nuzda ot visi, odobrenie I pritezavane na opredeleni kachestva.

Stese da imas passport koito da vdahva respect po granitsite, prosto mozese da se kachis na samoleta da diodes da vidis, da pretsenis sam a ne da pitas po forumi.

Taka kakto ako poluchis kanadski passport edin den I se chudis dali v Avstralia ne po dobre stese da ides da vidis kak e v Avstralia. I nikoi njama da te spira I odobrjava.
Искрено се надявам това да е така, защото това е основната причина поне за мен да съм тук - за да видя как се живее извън България и после ако имам желание, да имам възможност да видя и други места, без да чакам "ускорени" процедури от по 1-2 години...

Иначе за пари и работа какво да си говорим - има един лаф, че с бачкане не се става богат, а гърбат :-) и съм почти сигурен, че навсякъде по света е така... Така че да се изгърбваме, докато можем, пък после ще видим докъде сме я докарали :-)
Аватар
jokasta nu
Обратна връзка:

Мнение от jokasta nu »

da, triabva da mislia i za budeshtite si deca...

a da zadam tozi vupros tuk i da cheta vsichko na tozi strahoten sait shte mi pomogne da se orientiram na koi ot nachinite za zapochvane na "procedura" da zaloja. sposobnosti i kachestva imam razni, no tova zasiaga vse oshte moite sobstveni kriterii. ne iskam obache da priema emigriraneto kato samocel.
blagodaria otnovo na vsichki za replikite.
jelaia uspeh na vas i na sebe si :)
may the force be with you
vanko22

Мнение от vanko22 »

Paak mnogo misli mnogo sporove mnogo pomia.Kvo tolkova ima.Moiat otgovor e az iskah da emigriram ,napravih go i sum dovolen.Moje da ne vzemam mnogo pari no pone gi vzemam.Shtoto v Bg imah chasten biznes i samo az si znam kakvo mi beshe.Oshte imam da vzemam.A tuk imam vreme da obrushtam vnimanie na sina si.Da tvurdo stava duma za pari,no ima i drugo.......
vanko22

Мнение от vanko22 »

I kakvo tolkova se chepkate be djanam.Koito moje ,neka doide ,ako mu haresa-ostava,ako li ne samoleti ima mnogo.Niama kakvo chak tolkova da zagubi.Az imam poznat koito tihomulkom emigrira i.......... na 6-7 den se pribra obratno.Ei tova e istina boga mi poviarvaite.Ama i toi ne znaeshe kakvo iska.Moje bi sled godina dve shte sujaliava........ama shte e kusno.
Аватар
Mani
Обратна връзка:

Мнение от Mani »

vanko22 написа:Paak mnogo misli mnogo sporove mnogo pomia.Kvo tolkova ima.Moiat otgovor e az iskah da emigriram ,napravih go i sum dovolen.Moje da ne vzemam mnogo pari no pone gi vzemam.Shtoto v Bg imah chasten biznes i samo az si znam kakvo mi beshe.Oshte imam da vzemam.A tuk imam vreme da obrushtam vnimanie na sina si.Da tvurdo stava duma za pari,no ima i drugo.......
Абсолютно същото положение.Явно не съм само аз.Големия ми син израстна без мене аз станах 120 кила и имах кръвно и за какво ми бяха паритв тогава?Нито почивката ми почивка мобила ми звъни през 5 минути а и нямах личен живот.Нищо няма да отнесем на оня свят.Рокфелер е бил погребан с вдигнати ръце да се види че не отнася нищо :lol: поне такава е легендата но напълно споделям мнението на Ванко.И аз се уморих да се боря с простаци в БГ.Тук поне имам избор.
simon
Обратна връзка:

Мнение от simon »

Zdraveite
Niama mnogo iasto za 4udene.naistina postavete na purvo misto dezata si i resete dali iskate te da vodiat sushtia givot kato vas pulen s lishenia i napregenie.Tova e mnogo vagno a nai ve4e i vie samite da ste gotovi na vsi4ko za da postignete nai dobroto za vesheto dete.neka da ima hora koito opliuvat vsi4ko v Canada ,no neka da si spomniat 4e predi da doidat tuk opliuvaha Bg .Triavba da si dadete iavna smetka 4e tova sine e dno novo na4alo na edin nov givot koito zapo4va ot nulata a ne ot tam do kudeto ste stignali.dezata sa vsi4ko i ako vie ne ste gotovi da se borite sus vsi4ko na koeto shte budete podlogeni tuk po dobre si stoite v Bg kudeto bie shte vi tup4at i vinagi shte ste na dunoto.Osobenno kogato si mlad 5-6 godini ne sa izgubeni kogato parvish vsi4ko v imeto na svoeto dete.Nishto 4e rabotia po 80 4asa sedmi4no ne mi puka znam pone za kogo i za kakvo go pravia.vseki sam si vsima reshenieto kakvo da promeni v givota si vinagi mogesh da se vurnesh nazad no sigorno zial givot shte si mislish dali ne zagubih ot moeto reshenie.Kusmet.i ne se 4udete mnogo nikude po sveta niama rai,tova triabva da vie predelno iasno
Ako spazvash vsi4ki pravila,gubish zialoto udovolstvie.
Заключено