САШ срещу Канада 2

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

САШ срещу Канада 2

Мнение от sasho71 »

да подновим спора, по-точно разискването. някой пробвал ли се е да си вади работна виза за САЩ?
защото според ей туй тука http://www.h1base.com/page.asp?id=58
бачкането в САЩ е лесна работа- с един cover letter на границата митничаря се строява и за НЯКОЛКО часа ти дава работна виза за САЩ?!?! Амчи то си е супер тогаз, аз мислех че ще се виси по посолства и т.н.
Ммм, смятам да се възползвам от съвета на бгмонреал и след три години , да са не заричам, ама натам да драсна :D примерно- Харвард, или айде по-скромно - Йейл, че ей го на, има няма 600км :wink:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

tova e samo za opredeleni profesii s osigurena rabota v US
ne e tolkova lesno kolkoto izglejda.
procheti niakoi drug website kato naprimer www.visalaw.com
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
DrJack
Обратна връзка:

Мнение от DrJack »

H1B ne e lesno - i mestnite tyzemci mnogo 4akat za tqh ama s podhodqstite advokati vsi4ko se urejda.
I am whoever I say I am, If I wasn't then why would I say I am....
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

ami да де, ние ще се уредим за ТN виза, за която местните туземци са малки :idea:
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

Защо бе?Във всички досегашни подобни теми всички с глас припявахте,че Канада е по-добре от САЩ.Теб сега какво те наведе на такива странни желания?Не се занимавай със САЩ,тук сме много зле.Нямаме какво да ядем,храната е химия,въздуха е замърсен,на всеки ъгъл ме чакат чернилки с пистолети.Лекарства също нямаме,всичко е с рецепта,ама тук пък здравеопазването е платено.Е,наркотиците са без рецепта,и си ги купувам от супера,ама само на твърд наркотик как се изкарва?
Ще направиш грешката на живота си,ако дойдеш тук да работиш.Аз я направих преди 7 години.Сега вися в този форум,с единственното желание да намерия накой или някои да ми дадат пари за билет за БГ.Като ми дадете парите,се прибирам веднага в БГ
Botzo

Мнение от Botzo »

goliama mechka написа:......Сега вися в този форум,с единственното желание да намерия накой или някои да ми дадат пари за билет за БГ.Като ми дадете парите,се прибирам веднага в БГ
Aaaaa hvanah te v kra4ka. Zna4e i ti kato bateto si 4aka6 sponsora :wink:
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Re: САШ срещу Канада 2

Мнение от bgmontreal »

sasho71 написа:да подновим спора, по-точно разискването. някой пробвал ли се е да си вади работна виза за САЩ?
бачкането в САЩ е лесна работа- с един cover letter на границата митничаря се строява и за НЯКОЛКО часа ти дава работна виза за САЩ?!?! Амчи то си е супер тогаз, аз мислех че ще се виси по посолства и т.н.
Ммм, смятам да се възползвам от съвета на бгмонреал и след три години , да са не заричам, ама натам да драсна :D примерно- Харвард, или айде по-скромно - Йейл, че ей го на, има няма 600км :wink:
сашка ти доколкото си спомням фантазираше за нямакви 150К заем за обучение дето си бил взел, ами с тях ще завършиш Флоридския Унив (20то място) и доста голяма част (3/4) от ЛА Унив.
Колкото и да се мъчите с батето не може да вземете жълтата фланелка от боко, по простата причина, че тя му е дадена вместо книжка :wink:
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
foxxbatter

Мнение от foxxbatter »

bgmontreal написа:сашка ти доколкото си спомням фантазираше за нямакви 150К заем за обучение дето си бил взел, ами с тях ще завършиш Флоридския Унив (20то място) и доста голяма част (3/4) от ЛА Унив.
Колкото и да се мъчите с батето не може да вземете жълтата фланелка от боко, по простата причина, че тя му е дадена вместо книжка :wink:
:D :D :D :D :beer: даник, ти си бетон :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

bgmontreal написа:
sasho71 написа:да подновим спора, по-точно разискването. някой пробвал ли се е да си вади работна виза за САЩ?
сашка ти доколкото си спомням фантазираше за нямакви 150К заем за обучение дето си бил взел, ами с тях ще завършиш Флоридския Унив (20то място) и доста голяма част (3/4) от ЛА Унив.
вие там от елитния ласвегаски университет си трайте, барабар с жена ти с другите два елитни университета :wink:
явно не четеш че говоря за работа, а не за учене, тъй че от зелена тиква семе не вземам :idea:
събирай си там в сиромашките фондове ръсъпръсъ по 25$ и се радвай
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

sasho71 написа:
bgmontreal написа:
вие там от елитния ласвегаски университет си трайте, барабар с жена ти с другите два елитни университета :wink:
явно не четеш че говоря за работа, а не за учене, тъй че от зелена тиква семе не вземам :idea:
Що така бе докторе???????Май си просиш бан?????? защо обиждаш и нападаш,без дори да си наясно за какво говориш?Тревата май множко ти идва,а?Спри я,или намали китайките,те са много ограничени,и сигурно ти влияят на интелекта,заприличваш ми на тираджия по приказките,дето ги редиш тук.
и е по добре да си завършил престижен лас вегаски университет,отколкото да си първа година студент медицина в далечна Канада,със няколко невзети изпита :wink: Дай по кротко и намали тревата,защото тя е причината да не съдиш реално за нещата.Зелена тикво :idea:
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

i да си оправиш заглавието на тъпата ти тема,не е САШ,ами САЩ !!!! първо да беше потренирал на клавиатурата,преди да започнеш да твориш бисери
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

goliama mechka написа:Тревата май множко ти идва,а?Спри я...
понеже е безпредметно да споря с някой, който цяла нощ с едно гребло събира пуловете ще отговоря с лаф на Батето/Славков/:"Моийто момче, смени плочата- мини на DVD"
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

sasho71 написа:
goliama mechka написа:Тревата май множко ти идва,а?Спри я...
понеже е безпредметно да споря с някой, който цяла нощ с едно гребло събира пуловете ще отговоря с лаф на Батето/Славков/:"Моийто момче, смени плочата- мини на DVD"
Ами като не искаш да спориш с бачкатори като мен,ниско интелигентни и необразовани,какво правиш тук :idea:
До нали няма къде да си ръсиш глупостите,и няма кой да ти вярва :wink: Като не искаш с мен "понеже е безпредметно да споря с някой, който цяла нощ с едно гребло събира пуловете", и Монреалеца "вие там от елитния ласвегаски университет си трайте, барабар с жена ти с другите два елитни университета",спри си тъпите теми и си трайкай с китайките.защо пускаш теми,като след това кавваш на зсеки който е писал,да мълчи?Тарикати много,ти обаче само се правиш на такъв.
Alina

Мнение от Alina »

Лелее, как от сладкия бъзик на Мечката сътворихте пак скандал бре. Пичове, струва ми се че пак хормоните ви остават неизразходвани по предназначение. :lol: :lol: :lol:
Alina
foxxbatter

Мнение от foxxbatter »

sasho71 написа:вие там от елитния ласвегаски университет си трайте, барабар с жена ти с другите два елитни университета :wink:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: саше, стига бе! много агресивно се блъскате. Ще сапочна и аз да си записвам лафове в тефтерчето... :D
Заключено