dilema: dali da emigriram v canada
- jokasta nu
- Обратна връзка:
dilema: dali da emigriram v canada
privet!
imam nujda ot suvet, mnenia...ili i dvete zaedno:)
sigurno shte zadam idiotski vupros, no sum pred dilema-
da emigriram ili ne v canada ?
shte mi se da pogovoria s hora, koito sa veche tam ili
sa v "procedura".
reshih, che sreshtite, koito se sluchvat v sofia
moje da sa udachnoto miasto, za da natrupam info.
kude i koga moga da pogovoria i da poslusham
neshto po temata, bez da angajiram niakogo specialno.
blagodaria i uspeh na vsichki!
imam nujda ot suvet, mnenia...ili i dvete zaedno:)
sigurno shte zadam idiotski vupros, no sum pred dilema-
da emigriram ili ne v canada ?
shte mi se da pogovoria s hora, koito sa veche tam ili
sa v "procedura".
reshih, che sreshtite, koito se sluchvat v sofia
moje da sa udachnoto miasto, za da natrupam info.
Въпросът ви както вие сам/сама/ казахте е......почти идиотски.
Може ли някой да реши вместо вас?
Ами когато там на място се налага да вземате отговорни решения пак ли ще питате другите какво да правите?
Разберете ме правилно-не желая да ви обиждам.Никой не ви е отговорил до момента и не би трябвало да се отговаря на глупави въпроси.
Позволявам си да ви отговоря за да ви накарам да помислите и след като решите да действате тук много хора ще ви помогнат от сърце.
Иначе въпросът ви звучи все едно да питате:
Да се оженя ли за тази жена или не?
Как да отговориш на такъв въпрос?
Искрено се надявам се да вземете правилното решение.
За това не се нуждаете от съвет.
Док..........
Може ли някой да реши вместо вас?
Ами когато там на място се налага да вземате отговорни решения пак ли ще питате другите какво да правите?
Разберете ме правилно-не желая да ви обиждам.Никой не ви е отговорил до момента и не би трябвало да се отговаря на глупави въпроси.
Позволявам си да ви отговоря за да ви накарам да помислите и след като решите да действате тук много хора ще ви помогнат от сърце.
Иначе въпросът ви звучи все едно да питате:
Да се оженя ли за тази жена или не?

Как да отговориш на такъв въпрос?
Искрено се надявам се да вземете правилното решение.
За това не се нуждаете от съвет.
Док..........
TROUBLEMAKER
- darklady
- Непокорна
Re: dilema: dali da emigriram v canada
Можеш да прочетеш всякакви мнения /и в двете крайности/ по всяко време на денонощието тук, в тези форуми ....архива е пълен с бисери от всякакъв род. И с много ценна и полезна информация, също. За срещите в София можеш да научиш от актуалните теми.jokasta nu написа:
За съжаление, на зададения от теб въпрос не може да се отговори еднозначно от когото и да е. Това е един от най-трудните въпроси, чийто отговор трябва всеки да намери сам за себе си.... Док вече ти го е казал......
Успех в намирането на правилното решение ...а за всичко останало след това, можеш да питаш тук.
Невъзможното е предизвикателство!
- jokasta nu
- Обратна връзка:
blagodaria za otklika
predstoi mislene, a mejduvremenno shte se radvam da vi cheta 
uveriavam vi, che mi e nujno.
shte ipregledam prilejno napisanoto tuk.

uveriavam vi, che mi e nujno.
shte ipregledam prilejno napisanoto tuk.
aaa има един още по-труден- "...да имигрирам ли след като взимам 2000 лева заплата в БГ". Таз тема е поне 15 странициdarklady написа:Това е един от най-трудните въпроси, чийто отговор трябва всеки да намери сам за себе си...

Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
- jokasta nu
- Обратна връзка:
aaa има един още по-труден- "...да имигрирам ли след като взимам 2000 лева заплата в БГ". Таз тема е поне 15 страници
[/quote]
sumata e dobra za tuk, da.
kakvo te kara da mislish za tam?

sumata e dobra za tuk, da.
kakvo te kara da mislish za tam?
Това последното са откровени простотии с200.Не казвам,че ти ги говориш!sasho71 написа:aaa има един още по-труден- "...да имигрирам ли след като взимам 2000 лева заплата в БГ". Таз тема е поне 15 странициdarklady написа:Това е един от най-трудните въпроси, чийто отговор трябва всеки да намери сам за себе си...
Ако можех да докарам в момента 1500 лева общ доход в семейството ми честно никога нямаше да се засиля към Ка при положиние,че си имам къща ,професия и кола .....и още някои други придобивки.....
Док.......
TROUBLEMAKER
- jokasta nu
- Обратна връзка:
Док.......[/quote][/color]
Ако можех да докарам в момента 1500 лева общ доход в семейството ми честно никога нямаше да се засиля към Ка при положиние,че си имам къща ,професия и кола .....и още някои други придобивки.....
parite reshavat neshta, no ne vsichko...znam li, vajno e da ima perspektiva, ne samo momentno sustoianie. sega bg mi se struva kato divia zapad.
[/quote]
parite reshavat neshta, no ne vsichko...znam li, vajno e da ima perspektiva, ne samo momentno sustoianie. sega bg mi se struva kato divia zapad.
[/quote]
абе Док, аз не съм се изкашлял още беТова последното са откровени простотии с200.Не казвам,че ти ги говориш!

като си рекъл, да се включа
Докарвах аз 1500, че и +, ама шило в торба не стои.
Акъл обаче не давам, само взимам - такива работи всеки сам си решава, ние може само да пишем дивотии, въз основа на които да се вземе решението. И понеже човек не знае кой пише във форума, май по-добре да хвърля ези-тура.
Личното ми мнение е , че ако някой се чуди, значи му е рано за емиграция.
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
- jokasta nu
- Обратна връзка:
Не очаквах,че данъците са ти проблемът.jokasta nu написа:ima li niakoi ot vas, koito ste v ca, sus t. nar tuk -svobodni profesii..
zanaiatchia, da rechem...
kakvi danuci se plashtat vuv federalna ca ?
Ти гледай първо за доходи да мислиш пък после за данъци.
Знаеш ли.......................що не си стоиш в БГ.
Като занаятчия и тук може да си добре.
Док........
TROUBLEMAKER
- jokasta nu
- Обратна връзка:
dok,
az sum s solidna praktika (10 godini +) kato bijuter i danuchnata politika
v bg mi e liubima tema. ne se poluchava. rodila sum se v semeistvo sus sredni dohodi, skusvala sum si d-to ot bachkane i nito edno pravitelstvo v posledno vreme ne e spoluchilo da uvaji usiliata na zanaiatchiite - osobeno na tezi kato men, koito bachkat blagorodni metali...samo kachvat li, kachvat sumite, dokato tezi za turgovcite postoianno se prerazglejdat i - razbira se- namaliavat.
ne shvashtam logikata.
az sum s solidna praktika (10 godini +) kato bijuter i danuchnata politika
v bg mi e liubima tema. ne se poluchava. rodila sum se v semeistvo sus sredni dohodi, skusvala sum si d-to ot bachkane i nito edno pravitelstvo v posledno vreme ne e spoluchilo da uvaji usiliata na zanaiatchiite - osobeno na tezi kato men, koito bachkat blagorodni metali...samo kachvat li, kachvat sumite, dokato tezi za turgovcite postoianno se prerazglejdat i - razbira se- namaliavat.
ne shvashtam logikata.
may the force be with you
Ще цитирам любимия ми Чудомир - "Кой както я нареди!".С 1500 плюс и да се емнеш на майната си.....не мога и не искам да го разбирам.
В БГ аз и тъмната ми половинка имахме свободни професии, така се случи, че паричките си ги изкарвахме без особени усилия (дай боже всекиму), но не възприемам емиграцията като емване на майната си.
Светът е малък в наши дни. Полетът София-Монреал ни отне 15 часа, кажи го 1 ден. Като бях студент в София влакът София-Добрич правеше 11 часа, не виждам особена разлика.
В Канада съм още новобранец (на 3 месеца), засега ми харесва, ако видя зор, няма да се обяснявам по форумите колко е гадно тук, ами ще си купя билетчето за 1000$ и аре обратно.
Хората са различни и туйто, даже благоверната ми е тук по причини, различни от моите.
Ха наздраве и успех на всички в каквото са си намислили!
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
- Mani
- Обратна връзка:
Аз в БГ имах сравнително добри доходи и винаги съм работил за себе си но имигрирах.Има нещо друго.Как се чуствам като ходя в европа и ме отделят като прокажен по границите нищо че съм с пари и с костюм.А и малко авантюризъм има в моето решение и разни други планове свързани с БГ.Много е индивидуално и най вече зависи от ВАС самият.