Стаи под наем ?
Стаи под наем ?
Имам питане към канадците: съществува ли в Quebec възможност за наемане на стая и ползване на обща баня WC и кухня в семейни къщи. В Лондон е често явление семейство с голяма къща да дава под наем две или три стаи, като осигуряват на наемателите обща кухня и сервизни помещения. наема се плаща на седмица и тези стаи са много удобни за студенти или сезонни работници или сами хора. питам като за начало, като пристигна докато си намеря квартира и си прибера и семейството. да станат визите де 

Hi!
Ima, ima, spoko, namirat se i stai pod naem
Spred grada zavisi i cenata, az moga da ti kaja v Ottawa kak e, no uvajaemite saforumnici shte te svetnat i za drugi gradove. Vsashtnost vlez v www.canada.com ot vtoriya po-malak prozorec deto shte ti izleze, izberi Montreal i tam moje da vidish direktno obyavi for rent ot mestnite vestnici s ceni i kakvo predlagat. Tova mojesh i na www.roommateservice.com da go napravish.
Az polzvam staya, banya, kuhnya, internet, kabelna, all included, plashtam na mesec naema, ne na sedmica i sam v apartament ne v kashta. No, misalta mi e, che se namirat takiva neshta i v Canada
Good luck i ako ti tryabva oshte info nyamsh problemi
Ima, ima, spoko, namirat se i stai pod naem

Az polzvam staya, banya, kuhnya, internet, kabelna, all included, plashtam na mesec naema, ne na sedmica i sam v apartament ne v kashta. No, misalta mi e, che se namirat takiva neshta i v Canada

Good luck i ako ti tryabva oshte info nyamsh problemi

Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид
Горд канадски гражданин в Мадрид