Посрещане
- Mani
- Обратна връзка:
Посрещане
Предлагам Боцо да оглави една комисия за посрещане и установяване на българи в Канада в частност в Монтреал.Така ще се сближим повече като общност.Който иска може да участва като доброволец. Боцо това го умее перфектно и има желание да помага за разлика от мнооооооооооого други. 

В интерес на истината Мани и аз мисля като теб.
Боцо винаги има желание да помогне с информация на хората и го прави редовно.
Не е лошо момчето!
Е,понякога прекалява ама и това не го прави с умисъл някаква.Просто си е такъв.
Това,че понякога се дърлим с него не означава,че имам нещо персонално против него.
Създайте комисия,нека и Боцо да е вътре ама сложете и други хора,че да му помагат когато обърка работите.
Док................
Боцо винаги има желание да помогне с информация на хората и го прави редовно.
Не е лошо момчето!
Е,понякога прекалява ама и това не го прави с умисъл някаква.Просто си е такъв.
Това,че понякога се дърлим с него не означава,че имам нещо персонално против него.
Създайте комисия,нека и Боцо да е вътре ама сложете и други хора,че да му помагат когато обърка работите.

Док................
TROUBLEMAKER
Kаква комисия и к'ви 5 леваBotzo написа:A niakoi da se seshta da me pita dali iskam da sum v takava komisia?

"Добре е да имаш пари и нещата, които можеш да си купиш с тях, но също е добре, от време на време да се уверяваш, че не си загубил нещата, които не могат да се купят с пари"
Sorry Botzo ama nyama iskam ne iskam! Sthom partiyata ti vazlaga takava zadacha i ti glasuva doverieto si, ti si dlazen da zastanesh na frontovata liniya. Az mezduvprochem, ako ne znaesh, sam kassier na organizatziyata po posresthaneto vapreki che sam osthe v bg. Sthe ti pratya na ls bank. kod i N na smetkata, vse pak horata sthe imat nuzda ot sredstva parvite nyakolko sedmitzi