work permit
work permit
zdraveite na vsi4ki!imam edin vapros ??!! celta mi e ot studentska brigada v usa da zamina za canada i da emigriram tam,kakto i da u4a za undergraduate,no nqmam predstava dali da se zapisha na nqkakav kurs za ezik,koito da mi dade studentska visa ili ima li drug na4in?nqkade ia foruma 4etoh,4e na letishteto te pitat za work permit i mogesh da go polu4ish za 150 $?!dosta dobre zvu4i,molqvi daite nqkakva ideq,tezi,koito imat opit,zashtoto az tvardo sam reshila da hodq tam,no ne mi idva na um pod kakav statut,osven tova ne moga da se zapisha da u4a vednaga ,zashtoto tuition fees sa mnogo golemi,iskam da vzema pr i sled tova da zapisha undergraduate?
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
az iskam da stana miliarder, da otida do mars i tam da osnova Balgarska colonia no mnogo skapo struva gorivoto a i niamam poznat injiner na raketi.
Niakoi drug beshe pital podoben vapros - s dve dumi - ne stava.
Dokolkoto znam studentskite brigadi sa za 4 meseca a za da si podadesh za studentska visa v Buffalo shte ti vzeme pochti tolkova (pone taka beshe predi vreme...ako da rechem moje da izlajesh che imash neobhodimite pari).
Tova che si v US ne dava nikakvo predimstvo - nai dobre e da si podadesh ot BG. Za studentska visa moje i da ti dadat, sled tova ot tuk si namirash rabota i work permit i ot tam moje da podadesh za landed.
Niakoi drug beshe pital podoben vapros - s dve dumi - ne stava.
Dokolkoto znam studentskite brigadi sa za 4 meseca a za da si podadesh za studentska visa v Buffalo shte ti vzeme pochti tolkova (pone taka beshe predi vreme...ako da rechem moje da izlajesh che imash neobhodimite pari).
Tova che si v US ne dava nikakvo predimstvo - nai dobre e da si podadesh ot BG. Za studentska visa moje i da ti dadat, sled tova ot tuk si namirash rabota i work permit i ot tam moje da podadesh za landed.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
- miro_m
- Обратна връзка:
Do kolkoto si spomniam ,ti predi okolo 2 meseca zadade sashtiat vapros/dano da ne barkam/,no vse si mislia che ako togava beshe startirala procedurata-veche da imash data za intervu i s malko poveche kasmet,prepraviane na dokumenti i t.n./do kolkoto si spomniam-ucheshe oshte/,kam kraia na tazi godina ili v nachaloto na drugata veche shteshe da kacnesh savsem legalno kato PR v Canada.V momenta procedurata za Quebec e mnogo barza-taka che ne chakai poveche i ne si gubi vremeto v zadavane na vaprosi na koito nikoi niama da ti otgovori v tozi forum.Nelegalni nachini za emigracia ima-ne sa mnogo-no vseki 1 ot tiah shte ti dade godini givot v nesigurnost tuka i strah da ne badesh varnata,po-strashnoto e che shte zagubish vreme i shte zatvorish vratata sled sebe si za sledvashto kandidatstvane ili kakvato i da e viza.Pouchi malko frenski i sled godina si tuka- po-dobra recepta niama-poviarvai mi.
Kasmet.
Kasmet.
- Ivet
- Обратна връзка:
kub4e,вече ти отговориха хората тук: http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... ht=#150511
Коко ти даде линк с на официалните сайтове! Защо си мислиш, че всички, които сме дошли тук ядем доматите с колците и не сме се сетили за по-лесни нелегални процедури, вместо да чакаме легалните такива? :nenam: Отговора е - защото не става!
Пожелавам ти успех в сбъдването на мечтата Канада, но го направи по правилния начин, за да не се чудиш ти ли криво си молила Господ, или той криво те е разбрал!
Коко ти даде линк с на официалните сайтове! Защо си мислиш, че всички, които сме дошли тук ядем доматите с колците и не сме се сетили за по-лесни нелегални процедури, вместо да чакаме легалните такива? :nenam: Отговора е - защото не става!
Пожелавам ти успех в сбъдването на мечтата Канада, но го направи по правилния начин, за да не се чудиш ти ли криво си молила Господ, или той криво те е разбрал!
Let it go...
Re: work permit
Върни се и пак прочети внимателно за какво става въпрос! Work Permit се дава на границата срещу $150 на съпругът/съпругата на човек който е приет да следва редовно в Канада и има издадна учебна виза, а не на всеки който просто се появи на Канадската гранца и заяви, че иска да работи в Канада ...kub4e написа:... nqkade ia foruma 4etoh,4e na letishteto te pitat za work permit i mogesh da go polu4ish za 150 $...
Obey gravity ... It's the law!
Kub4e,
napisah ti sial ferman she tuka sam showek trudno se oprawia s usheneto ako ne e landed t.e ako e international student. Wsishki ti kazwat she takowa giwotno kato work permit bez legalen statut susto niama. Ne znam zashto tolkowa si se napunala da idwah po tozi nashin. Ivet ti go e kazala naj-dobre. Gospod pomaga ama w koshara ne wkarwa. Успех!
napisah ti sial ferman she tuka sam showek trudno se oprawia s usheneto ako ne e landed t.e ako e international student. Wsishki ti kazwat she takowa giwotno kato work permit bez legalen statut susto niama. Ne znam zashto tolkowa si se napunala da idwah po tozi nashin. Ivet ti go e kazala naj-dobre. Gospod pomaga ama w koshara ne wkarwa. Успех!