ot sorta,koeto otnemalo dosta vreme i nervi.niakoi znae li tochno za kakva protsedura stava vapros i kolko vreme otnema tia.predvaritelno blagodaria na vseki,koito mi obarne vnimanie!!!

Polovinata istina ep-losha ot tsialata laja. Ne mi se razpravia sega s vas, ama i dvete imate nujda ot seriozno preosmisliane na infoto vi po temata. Az ako sam kato vas shtiah da si iztria postingite i da se izvinia na choveka za zabludata.anito написа:W zaw. ot predmetite ti i stava ti ti opredeliat prirawnitelni izpiti: ot 0 do 4. Oswen tiah imah zadalvitelno Invenerna Ikonomika , Etika na invenera i izpit po frenski pred ofisa. Ako izkara6 izpitite, bez frenskia na parwo wreme, stawa6 ing. junior. I t.n.......
Prikazka bezkraj.....
Anito, ti si dusha chovekanito написа:Wiarno, 4e postinga mi zwu4i dosta obezkuravitelno, no sigurno sam w takowa nastroenie... A za infoto, ako ne wiarwah w towa, koeto pi6a, izob6to niama6e da go napi6a. Towa znam, towa kazwam. 6tom ne e taka, poprawete me, kakto i ti si go naprawil... Nali za towa e forum. Taka i na men 6te pomogne6...
И без тукашна диплома? Мечо,имаш ми уважението и възхищението!Да се преборят тези хиени никак не е лесно.Но,щом казваш,поне ще знаем,че е възможно...MechoPuh написа:Da. Ot 2 godini (gore-dolu).Otne mi 4obshto. I ako se naloji moga da ti pokaja oshte hora. Za sajalenie povecheto ne im se znaimava s forumi. A to si e kupon.JOY написа:Мечо,от всичко което си написал,аз пак не разбрах...Ти член ли си или не си член? За да знаем за какво става на въпрос все пак...
POdavsh si dokumentite (okolo500CAD).JOY написа:И без тукашна диплома? Мечо,имаш ми уважението и възхищението!Да се преборят тези хиени никак не е лесно.Но,щом казваш,поне ще знаем,че е възможно...MechoPuh написа:Da. Ot 2 godini (gore-dolu).Otne mi 4obshto. I ako se naloji moga da ti pokaja oshte hora. Za sajalenie povecheto ne im se znaimava s forumi. A to si e kupon.JOY написа:Мечо,от всичко което си написал,аз пак не разбрах...Ти член ли си или не си член? За да знаем за какво става на въпрос все пак...
Ами аз какво се обаждам тогава...Ей,ви Мечо-той е член...да разказва всичко подробно,че всички да знаят как се става член в Квебек!![]()
Твоя е думата,Мечо! (напиши и колко ти струва това удоволствие,моля!)