няма начин темата да не се превърне в учене на какво да правя и как да си вадя хляба и т.н.
Аз дори не съм казвал, че правя детски влогове директно и веднага се намират хора да ми го предпишат.
Ами мама кенга, аз пък предпочитам да отида да обяснявам на някой местен, отколкото на човек дето си е вадил хляба в БГ и все си мисли, че някой друг БГрин ще го излъже.
Не знам ти къде си си вадила хляба тези 8 години, но аз имам доста успешна практика в Северна Америка вече 10та година, така че едва ли има нужда някой да ме учи.
Подписа ми е препратка към ДЪРЖАВЕН сайт, за да могат хората да "пият" вода от извора.
Пиене на вода от извора е ключа към успеха, иначе всеки си говори каквото си иска.
Нито съм карал някой да идва при мен, нито съм рекламирал МОИ услуги в ТАЗИ сфера.
Може да съм писал, че заверявам документи, но мисля че си далеч от мисълта, че си вадя хляба с това, нали?
Пиша тези редове, защото ми писна всяка моя дума да се взима под лупа и после да се пишат идиотии от рода на, че съм рекламирал БИЗНЕС

за
$5
Винаги съм се старал да пиша само проверени неща или от ЗНАНИЯ, или от ОПИТ, но винаги се намират експерти да говорят ОТ УХО.
Това преля чашата!
Тук пиша от времето което този форум беше кафяв и имаше по 2 мнения на месец и мисля вече да престана да чета уроци как да си водя бизнеса от хора дето още не са си взели куфарите от летището.
Интересно повечето новодошли търсят местни специалисти, повечето "стари" български имигранти отбягват всячески новодошлите и работят предимно с местните клиенти.
Ами как да е иначе като тук всеки е специалист по САЩ, без дори да знае къде е на картата или пък е пропътувал няколко дена по магистралите ОКОЛО градовете. Всеки е специалист по всичко - ТАКОВА ЖИВОТНО НЯМА.
Както написа Стойнев време е да се направи процедура и да се ограничават "специалистките" изказвания базирани на чуто от бабата на приятел на лелята на гаджето на фризьорката на мъжа на консиержа в блока на приятел, който дори не познавам