Дати за TOEFL в Торонто

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
Plamko

Дати за TOEFL в Торонто

Мнение от Plamko »

До скоро нямаше свободни дати за изпит в Торонто (старият вариант тест, не този който предстои след 10.10.2005). Днес, обаче, реших да хвърля един поглед и нещата са се променили. Явно са открили втори изпитен център на същото място (4025 Yonge) и засега е пълно с дати. Като знам как се топят свободните позиции, съветвам желаещите да се регистрират он-лайн час по-скоро.

http://www.ets.org/toefl/

Изберете ON-LINE REGISTRATION FOR THE TOEFL TEST и следвайте процедурата. Ще ви трябва само кредитна карта.
Успех!

Между другото, някой знае ли каква е разликата между TOEFL и TOEFN - CANADA? И двата вида се предлагат от центровете. Аз, например държах TOEFN - CANADA (тогава нямаше дати за другия в Торонто), но на формуляра с резултатите, който ми пратиха пише само TOEFL.
Festina lente!
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

az знам че някъде из Етобико имаше също център, на последната или предпоследната спирка на зеленото метро
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
Plamko

Мнение от Plamko »

az знам че някъде из Етобико имаше също център, на последната или предпоследната спирка на зеленото метро
Имаше, но го закриха преди месец-два. Може да го открият на ново за новият TOEFL.
Festina lente!
Заключено