Същите където жената крещеше истерично, когато полицията и отне бебето...Изглежда местните са шокирани от подобна истерика, а на мен ми звучи много познато...
Съобщиха, че били от Източна Европа. Да не са наши????

И до тук ли се добраха бе!

Циганите ли нямат пари?sasho71 написа:нашите цигани нямат толкова пари да пресекат океана- виж Европа е къде къде по-удобно място
Тя Източна Европа не е малка,а и цигани бол;-)Не виждам защо те учудва това,че са се добрали дотук!?Процедурата е отворена за всички и всеки който я премине успешно е добре дошъл в Canada!Място за расизъм тук нямаJOY написа: Съобщиха, че били от Източна Европа. Да не са наши????
И до тук ли се добраха бе!И си мислят, че и тук могат да джебчийстват безнаказано?
Iavno tvoia priatel samo se pravi na Ungarec, zastoto za ungarcite ne e bezvizovobateto написа:.Имам приятел унгарец и от него знам ,че за унгарците канада е безвизова и всеки свободно може да дойде тук..
sasho71 написа:Интеересно ми е как циганин минава процедурата , попълва си документите, научава френски, минава интервюто........е туй ми се вижда невероятно, някой познава ли циганин преминал легално процедурата за имиграциа
Вярно бе Влади!Valdi написа:Мдааато за тях няма разлика....
Преди месец един англичанин решил да си купи имот в България и хванал самолета за Букурещ....![]()