GMAT Test za Concordia University ?!?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
tosev

GMAT Test za Concordia University ?!?

Мнение от tosev »

Ot Departmenta po Career and Management mi iskat uspe6no vzet GMAT Test. Nyakoi dqrzal li go e i moze li da me svetne mnogo li e stra6en, 6toto mai imalo vqprosi i zada4i ot razli4ni oblasti /nauki/. Merci!
Аватар
Petia

Мнение от Petia »

Аз се подготвях, но не съм го държала, защото така и не потрябва. Бих казала, че владея английски на доста прилично ниво. Включително и в България работния език, който използвах беше основно английски. Честно да ти кажа и до ден днешен смятам, че теста е доста труден. Не толкова математиката и аналитичните въпроси, колкото чист и прост английски - reading comprehension. Четеш, уж си разбрал, отговаряш на въпросите и се оказва, че идеята била друга...
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

Petia написа:...
Честно да ти кажа и до ден днешен смятам, че теста е доста труден. Не толкова математиката и аналитичните въпроси, колкото чист и прост английски - reading comprehension. Четеш, уж си разбрал, отговаряш на въпросите и се оказва, че идеята била друга...
Напълно съм съгласен с Петя.
Тосев, за такъв изпит/тест трябва много сериозна подготовка и отличен английски. Ето ти също една предишна тема по въпроса.

http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... light=gmat
Заключено