Blagodarj mnogo na vsi4ki vklu4ili se v temata MGA,Koceto77, kosciuszko,Iana,AlexAA(I az sajaljvam za Meidan)Mersi za informacijta otnosno tarseneto na jili6te. 6te se opitam, moje bi da rezerviram ne6to. Pokanen sam samo na intervu no 6te riskuvam i 6te si sabera bagaja tezi dva tri dnni.
Predi da tragna 6te proverj foruma moje pak da dadete o6te njakoi savet.
Nie po prichinite , za zimata i kulturniat zivot se mestime v vancouver, za rabota, ima ne e kato da niama, mnogo se stroi i tazi industria e napravo vuv vihara si, surbi poliaci, vsekakvi stroiat kusti, za petrola e iasno, kadeto i da bodnesh go ima, za ostanaloto ne znam, tuka si e red neck country, te Calgariancite si go znaiat i ne se obizdat, ima edno 17 Ave, kadeto ima nesto kato nosten zivot, sus kruchmi i kafeneta, no e bledo podobie na centralnite chasti na drugite gradove, abe tuka sme si kato na selo , sled 9 vecherta, samo zaici, mechki i chakali ima po ulicite.
Kakvo za winnipeg, Ako si toj deto tri patii ve4e ne moga da go namerj po telefona, da znae6 4e tragvam utre v 13.00 i avtobusa spira v Winnipeg v 22.40 vav Vtornik (mai se pada) taka 4e 6te mi e mnogo drago ako vi e vazmojno da se vidim makar i za kratko.