Молба за помощ при попълване на док. за ВИЗА
Молба за помощ при попълване на док. за ВИЗА
...
Последно промяна от Botzo на Пон Дек 05, 2005 8:19 pm, променено общо 1 път.
Здрасти Botzo,
аз също не можах да открия как да сменя шрифта и също не мога да пиша ситно (нито хубаво), но за сметка на това жена ми може... Та така стана номера - иначе Photoshop-a би трябвало да може да отваря PDF файлове, а там вече с шрифтовете е по-лесно.. мен не ми се занимаваше, затова го направихме ръкописно
аз също не можах да открия как да сменя шрифта и също не мога да пиша ситно (нито хубаво), но за сметка на това жена ми може... Та така стана номера - иначе Photoshop-a би трябвало да може да отваря PDF файлове, а там вече с шрифтовете е по-лесно.. мен не ми се занимаваше, затова го направихме ръкописно

- emyangels
- Обратна връзка:
И сега малко уроци по шев и кройка!!!!
Трябват ви принтер,копирна машина, ножица, малко лепило и всичко е готово!!!
Аз приложих следната стратегия:
На Word.doc си написах имената на български на всички, които засягаха кандидатурата ми - размер на шрифта 8. После изрязах тънките лентички с имената и ги залепих на празните места за български език върху изпечатаната вече PDF форма с всичката информация на френски. След това ксерокопираш формата със залепените имена на български и получавате Формуляр, изцяло напечатан с компютърни буквички!!! Хитро, нали!!!

На Word.doc си написах имената на български на всички, които засягаха кандидатурата ми - размер на шрифта 8. После изрязах тънките лентички с имената и ги залепих на празните места за български език върху изпечатаната вече PDF форма с всичката информация на френски. След това ксерокопираш формата със залепените имена на български и получавате Формуляр, изцяло напечатан с компютърни буквички!!! Хитро, нали!!!

Толкоз хитро, че ако му сложиш опашка направо ще се превърне в невестулкаemyangels написа:И сега малко уроци по шев и кройка!!!!![]()

Майтап, ей

- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Tochno taka!Godis написа:Botzo, пусни една търсачка в архив 3 - там е писано как точно става кирилицата в документите за виза....

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Да припомня...
Ето тук съм споделил как аз успях да пиша на кирилица във формулярите - дано ти помогне.
Наслука!
Даниел
Наслука!
Даниел