da pogovorm za pari
da pogovorm za pari
[b]dosega se govorilo mnogo za tova s kolko malko pari mojesh da vleznesh v canada.intersuva me kolko pari ti trjabvat da zapo4nesh malak biznes ,naprimer 100000cad dostata4na suma li sa da si kupish naprimer malak magazin ili kafene,ili kakvoto i da e.
drugoto koeto me interesuva e kak da se vnese v canada podobna suma,bez da se nosjat parite v cash.
sahto taka kolko struva edno jilishte s 2 bedrooms v nelosh kvartal .i koe e za predpo4itane -jilishte ili malak biznes
blagodarja na vsi4ki koito otgovoriha na predishnite mi vaprosi .shte o4akvam otgovorite vi s interes[/b]
drugoto koeto me interesuva e kak da se vnese v canada podobna suma,bez da se nosjat parite v cash.
sahto taka kolko struva edno jilishte s 2 bedrooms v nelosh kvartal .i koe e za predpo4itane -jilishte ili malak biznes
blagodarja na vsi4ki koito otgovoriha na predishnite mi vaprosi .shte o4akvam otgovorite vi s interes[/b]
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
Re: da pogovorm za pari
za malko kafene ili malak dolar store mogat da ti stignatzahari написа:[b]dosega se govorilo mnogo za tova s kolko malko pari mojesh da vleznesh v canada.intersuva me kolko pari ti trjabvat da zapo4nesh malak biznes ,naprimer 100000cad dostata4na suma li sa da si kupish naprimer malak magazin ili kafene,ili kakvoto i da e.
dokolko tova e umna ideia - ne znam
parite mogat da se prevedat po bankov pat - tuk moje da imash posrednik ili prosto da si otvorish account v bank suisse, hsbc ili dori ntional bank of greece
jilishte v nelosh kvartal - zavisi kade...v mntreal moje da vzemesh neshto za kam 200 hiliadi ili apartament za kam 150-180
ako imash drugi vaprosi - pitai
ako izberesh toronto moga da ti pomogna a za Quebec - ne znam
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Мисля че сума от такъв порядък трябва да се декларира, без значение как точно я внасяш (по банков път например). Това го имаше записано някъде в официалния сайт. Предполагам че е като мярка против прането на пари.zahari написа:[b]dosega se govorilo mnogo za tova s kolko malko pari mojesh da vleznesh v canada.intersuva me kolko pari ti trjabvat da zapo4nesh malak biznes ,naprimer 100000cad dostata4na suma li sa da si kupish naprimer malak magazin ili kafene,ili kakvoto i da e.
За да правиш бизнес, трябва да разбираш от това което правиш. Тук конкуренцията - особено в търговията на дребно или пък кафенетата - е убийствена. Ако не разбираш от съответния бизнес, рискуваш много бързо да си загубиш парите.
[quote="zahari"][b]dosega se govorilo mnogo za tova s kolko malko pari mojesh da vleznesh v canada.
Za da vleznesh v Quebec ti triabvat 2300 CAD za glavniat kandidat i po 1000 CAD za tezi koito go sapatstvat...Za poveche informatsii vij http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... ufficientj...
Za da vleznesh v Quebec ti triabvat 2300 CAD za glavniat kandidat i po 1000 CAD za tezi koito go sapatstvat...Za poveche informatsii vij http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... ufficientj...
Na chovek maistoto mu e tam kadeto ima niakoi nujda ot nego...
По-добре си направи едно хотелче в Банско, тук поне сезонът е през цялата година, не само през лятотоbateto написа:Ako imash 100k si vzemi edno semeyno hotelche v Sozopol i si piy rakiyata pod asmata ,dokato aborigenite tuka kato nas se garchat da vargat dvata kraya ,hayde chao ,che tragvam da raznasyam picite i drugite mandgi.

Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
- miloto
- Обратна връзка:
pari
Vij, az kato chovek, koito se e zanimaval s nedvijimi imoti, bih te posavetvala da si kupish jilishte, malak biznes, bez vrazki, poznati, bez dobri poznania v/u pazara e trudno da se pravi.
A imotat vinagi si teji, nikoga ne se gubi, pak i tuk emigranti s lopata da gi rinesh.
Vij, triabva da vidish pri kakvi uslovia se kupuva, dali sas zemiata, dali ne. Az moga da razbera, ako iskash pishi mi LS.
Uspeh
A imotat vinagi si teji, nikoga ne se gubi, pak i tuk emigranti s lopata da gi rinesh.
Vij, triabva da vidish pri kakvi uslovia se kupuva, dali sas zemiata, dali ne. Az moga da razbera, ako iskash pishi mi LS.
Uspeh

On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Da Jore i Bansko e mnogo dobar variant,dage moge bi po dobar ot morskia turizam ,poradi prodalgitelnosta na sezona i kachestvoto na turistite.Prednata zima ,predi da doyda v Canada byah tam ,mnogo yako,sega samo si mechtaya za takav life.Kanadcite ima kakvo da gledat i da se uchat,ako Bansko be nyakade v Qc. steshe da e nay klasniya kurort ot svetovna velichina ,yarko kontrastirayki na grozotiyata i prostotiyata tuk.Samo deto ogranichenata teritoriya za rasteg na grada i dalgiya sezon ,koyto predpolaga po golemi dohodi dargi dosta visoka cena na imotite i 100k. nyama da stignat ,dokato po moreto za tiya pari moge vse oshte da se zakupi dohoden obekt,a inache v toya smisal i az sam privargenik za biznes v Bansko.
-
Nie mai- naistina s teb ne jiveem v edna i su6ta Canada bate.Mnogo jalko 4e ne si otkril krasota tuk i savniava6 Bansko, koeto si e edin kurort ot selski tip s tezi koito sa tuka:ako Bansko be nyakade v Qc. steshe da e nay klasniya kurort ot svetovna velichina ,yarko kontrastirayki na grozotiyata i prostotiyata tuk

Prix à partir de 355 $ (3 nuits) et 589 $ (5 nuits) par personne, en occupation double
comprend :
3 ou 5 nuits d'hébergement, 3 ou 5 déjeuners complets, 3 ou 5 soupers - 5 services, une consommation à l'arrivée (bière ou vin), accès aux sentiers de raquettes (équipement inclus selon disponibilité), pourboires, TPS et TVQ.
Otidi i vij Mont-Tremblant, vij Saint Sauveur koito sa na 2 4asa ot MTL, Laurentides,Gaspésie, St-Adèle, St-Fois , a posle ela i mi kaji kude e Bansko v klasaciata. I ako mi kaje6 4e e skupo.4e ne moje da si go pozvoli6, az puk 6te ti kaja 4e po4ivka v borovec i Bansko izliza na tuka6nite ceni, a za bazata sravnenie vuooob6te ne moje da stava. V cial borovec ima 2 hotela koito struvat, ednoto e cial kompleks , zabravih mu imeto, tam ne sum bila, za6toto e zverski skupo, a drugia e hotel alpin,koito e na nivo, a i tam ne e evtino. Rila i Samokov, Ela i ne znam si kakvo.Tva e bazata na borovec!Da , be to tuka vsi4ko e grozno.