Íÿêîé ôåí íà Mîzilla Firefox äà ïîìîãíå
Íÿêîé ôåí íà Mîzilla Firefox äà ïîìîãíå
Ïîëçâàì âåðñèÿ 1.0.4 íà Mizilla Firefox è ìè èç÷åçíà öåëèÿ Bookmarks. Ìíîãî êîôòè. Ïîäëåæè ëè íà âúçñòàíîâÿâàíå? Êàê ëè å ñòàíàëî? Ùå ñúì áëàãîäàðåí íÿêîé äà ïîìîãíå.
И на мен ми изчезна. Причината е ,че при инсталацията те пита нещо от рода на " Искаш ли Букмарка ти да бъде като Фаворитите на Експлоръра " и ако не го прочетеш на време и цъкаш с мишока / като мен /
стават такива работи като затриване на ценни адреси. Аз лично си ги възстанових по памет. При новия Фокс 1.0.6 няма зъбърсване на адреси. Аре чао и успехи / и друг път по внимателно с новите инсталацийки и ъпдейти / 

Здр!
ако е заради миграция от IE, не е късно
File/Import/Favorites и т.н.
ако са се загубили букмарките на самата Мозила, може да се изкопаят от
C:\Documents and Settings\user_xxx\application data\Mozilla\Firefox\profiles\neshto_si\bookmarks.bak ili bookmarks.html последния да затвори вратата
ако е заради миграция от IE, не е късно
File/Import/Favorites и т.н.
ако са се загубили букмарките на самата Мозила, може да се изкопаят от
C:\Documents and Settings\user_xxx\application data\Mozilla\Firefox\profiles\neshto_si\bookmarks.bak ili bookmarks.html последния да затвори вратата

«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
"... жена ми е консервативна и още го използва..." Еййййййййй това значи жената ама нямам думи ей. Ти и кажи да не си прави разните си там експерименти с Експлоръра, ако не искаш да праивиш преинсталацийки де 
Това С200 да ме извиниш за въпроса , но това да не е същото като това лепилото?
Та да те питам ти кой Джам използваш , щото аз в моя нещо не ги намирам тия директорийки за Букмарка дето си ги дал за възстановяване?
Айде бъдете здрави и много късмет Ви желая.

Това С200 да ме извиниш за въпроса , но това да не е същото като това лепилото?

Айде бъдете здрави и много късмет Ви желая.
firefox
firefox-a има едно готин plug-in-че за синхронизиране на букмарки-описваш му фтп-местенце някъде по света и там си ги държиш. После можеш да си ги сваляш/качваш в друга лисица.
" ...ама ти като не си му импортнал букмарки, как искаш да са там. дай му на мозилата филе/импорт , ако не си затрил фаворитес на ИЕ-то де"
Хех при мен проблема беше , че откакто съм със Джама ХР не съм си и помислял да използвам IE, НО
при един ъпдейт на лисицата по грешка и казах да вземе в Букмарка си всичко каквото е във Фаворитите т.е. НИЩО и така си затрих линковете. Та така с мен. Но Вие не правете така . Гадно е. ВЕРВАЙТЕ МИ 
Хех при мен проблема беше , че откакто съм със Джама ХР не съм си и помислял да използвам IE, НО

aaa, ти си бил упорит значи 
търси bookmark.html, ili bookmark.bak нейде из системните и Темп директории, ориентирай се по датите и ако го намериш, замени по-новия с по-стария файл. и другия път първо Филе/Експорт, за да не стават грешки

търси bookmark.html, ili bookmark.bak нейде из системните и Темп директории, ориентирай се по датите и ако го намериш, замени по-новия с по-стария файл. и другия път първо Филе/Експорт, за да не стават грешки
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин