Police certificate

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Fish
Обратна връзка:

Police certificate

Мнение от Fish »

Здравейте,

Искам да попитам дали на някого от вас се е налагало да вади свидетелство за съдимост от Англия? Моята приятелка е била там 1 година и съответно трябва да си извади "police certificate". Помислихме, че в посолството ще ни свършат работа, но от там ни казаха да помолим някой познат в Англия?!? Това изглежда доста налудничаво, не мислите ли? Та ако някой знае как можем (от коя институция в БГ) да извадим такъв сертификат, нека сподели опита си... Ще сме много благодарни! :wink:
Освен това как мислите... Дали е по-добре да се изпратят документите и чак като ни го поискат да го пратим? Или най добре всички необходими документи да се пратят наведнъж?
patsoni

Мнение от patsoni »

пратете вси4ки документи на веднъж защтото ще ви поискат свидетелство за съдимост и от Англия 1 година престой не е малко струва ми се. Изчакайте за още мнения!
jiwota e towa koeto ni se slu4wa w nastoq6teto misleyki kakwo 6te prawim utre!
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Ne mojesh ot bulgarska instituciya da vadish britanski certificate! :idea:

Porazrovih se v neta i otkrih instituciyata, ot koyato se vadyat police checks v UK:
http://www.met.police.uk/dataprotection/faq.htm

Spored infoto tam, uslugata struva 10 British pounds i se chaka okolo 40 dni, no vij linka za poveche info.
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

Аз също съм живял в Англия но спестих този си период от живота за да си нямам допълнителни главоболия като вашите в момента.
Ако не сте го обявили до момента направете си пас.Ако не спазвайте стриктно процедурата.
Док...
TROUBLEMAKER
Аватар
Fish
Обратна връзка:

Мнение от Fish »

Е, за съжаление сме го писали този перод. Лошото е че все още не е ясно кой може да ни издаде такъв сертификат от БГ.
Пуснахме една молба във външно министерство (в консулския отдел), но от там казаха:
"... Сигурно ще питате кога ще стане?... Не можем да ви кажем...". :shock: :evil:
Така че още дерзаем и търсим други начини...
Ако някой има идея, да помага!
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Fish, ne razbirash li, che bulgarskite institucii ne mogat da ti izdadat takav dokument :idea: , prosto ti i samo ti tryabva da se svrjesh s angliyskata policiya i da si izkarash takav certificate. Po-gore sam ti dal link. Vsichko drugo, kato trsene i pitane v bg institucii e gubene na vreme.
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Заю Баю

Мнение от Заю Баю »

А защо посолството отказва да свърши тази работа, нали те са Англия?
Аватар
Valdi

Мнение от Valdi »

Мой познат, учил в Русия, си извади сертификат след като си подаде молба в Руското посолство. Би трябвало и за Англия да е така, все пак трябва да има някакви международни спогодби, които да важат в такива случаи. Друг е въпроса, че срокът за издаване според руснаците е бил 6 месеца :?: и са го спазили :evil: м***** им. Това го забави с половин година, но той беше по федералната и не го впечатли много щото чакаше вече 10-та година! :shock:
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
Аватар
Fish
Обратна връзка:

Мнение от Fish »

Ти ми кажи?! :?:
Аз предполагам, че е защото са намесени българи. Що се отнася да Английското посолство не искам да започвам да си изливам яда...
Не за първи път ми тровят живота...
Както и да е... Все някак ще се оправим.
Сега сме решили да пратим молба директно до полицията в UK:
http://www.suffolk.police.uk/Informatio ... formation/
Ако успеем да изкараме сертификат ще пишем подробности...
valval

police sertifikate

Мнение от valval »

pls, obadi mi se na dom. tel. 046665587, tova e yambol,ne e mnogo supo, shte ti obqsnq,nqmam vreme za pisane, sorry, az imax su6tiq problem,no vsi4ko be4=6e ok!! i to mnogo burzo!!!ako iska6, razbira se se obadi...
Заключено