Sapruga mi e na rabota,taka che az malko she se vklucha.ABE HORA ZASHTO TOLKOVA AGRESIVNO STE NASTROENI!?...To bi triabvalo nie deto sme tuk i sme na toia hal da reagirame taka.To si e napravo geroistvo da oceleesh tuk!Ima edna misal na Simonov: CHUJD SRED SVOI I SVOI SRED CHUJDI....Da ne si misli niako,che ei taka zashtoto nie skimnalo,sme tratili da uchim ezici,da tarsish pari na zaem,da si pobarkvash decata .... i tai natak ot "prekrasen jivot"!!!Nie sme ot malak grad i tuk si e napravo ad!Ako niamash " vucho vladika" niamash i rabota!A pak kato imash takava se chuvstvash oshte po-zle,shtoto te e sram da kajesh ,che rabotish i edvam svarzvash dvata kraia!Taka che imame zakalka kolkoto iskate i dai boje da uspeem na untervuto,che napravo ne se vijdam veche tuk...!
- Момчета, имаме ли повод да пием?
- Повод има! Пиене няма!
Не се шашкай!
Нови сте във форума и за това се стряскате от някои неща.
След време ще разберете............и вече няма да ви прави впечатление.
Успех в процедурата ви желая от сърце!
Док...........
Абе това си е геройство от страна на RADOSTIN69, както описва ситуацията, направо е плачевна. Ама знам аз как е в Сливен - пълна скръб. Там живеят добре само ромите (циганите както си ги знаем).
А на RADOSTIN69 ще кажа да насочи всички сили и мисли към бъдещото интервю, и да е сигурен в това, че тука е добре и ще му хареса. Позитивизма е важен, а другото се нарежда.
V momenta v BG vzimzm mesechno 3000-5000 lv mesechno.Zanimavam se s malak biznes,zatova doxodat mi varira.Xaresvam CA, no mai lichno moeto miasto ne e tam za postoianno.
НЕ САМО В СЛИВЕН-КАТО ИЗКЛЮЧИМ ГОЛЕМИТЕ 3-4 ГРАДА-НАВСЯКЪДЕ Е ТАКА-ВЧЕРА СПОДЕЛИХ С МОИ ПОЗНАТИ ЗА ПРОЦЕДУРАТА ЗА КАНАДА-ТЕ МЕ ПОПИТАХА КОЛКО ПАРИ ТРЯБВАТ И КАТО ИМ КАЗАХ МЕЖДУ 12 И 15000 -ОТГОВОРА БЕШЕ НИЕ АКО ИМАМЕ 10 000 НИКЪДЕ НЯМА ДА СИ ПОМИСЛИМ ДА ХОДИМ-КОЕТО МЕ УЧУДИ -ЗАЩОТИ ТИЯ ПАРИ В БГ В МОМЕНТА И ДА ГИ ИМАШ-ПРИ ПОЛОЖЕНИЕТО С БЕЗРАБОТИЦАТА И ЗАПЛАТИТЕ ТОЛКОВА БЪРЗО МОЖЕ ДА СЕ СТОПЯТ 4Е НЯМАМ ДУМИ !
А КОЛКОТО ДО ПОЛОЖЕНИЕТО КОНКРЕТНО В СЛИВЕН ТЪК СРЕДНАТА ЗАПЛАТА Е ОКОЛО 180-200 ЛВ.
И ПОСЛЕДНО ЗА МЕН-АЗ ВЗИМАМ 180 ЛВ.ПРИ РАБОТНО ВРЕМЕ 9.30-19.00 И В СЪБОТА 9.30-16 ПОЧИВЕН ДЕН НЕДЕЛЯ
НЕЗНАМ КОЛКО Е "ЗЛЕ" В КАНАДА -НО ДАЛИ НЯКОЙ Е НАВИТ ДА СИ СМЕНИМ МЕСТАТА:)
ЕДИН МОИ ПОЗНАТ Е ПРИ ВАС И ЖЕНА МУ РЕВЕ(БУКВАЛНО) ПО ТЕЛЕФОНА И СЕ ОПЛАКВА КОЛКО Е ГАДНО ТАМ И ДУМИТЕ СА И-ПАРИ ИМА АМА ДРУГО НЯМА!!!Е МАМА МУ СТАРА А КАКВО МИСЛИТЕ ИМА В БГ АКО НЯМАШ ПАРИ?
- Повод има! Пиене няма!
RADOSTIN69 написа:НЕ САМО В СЛИВЕН-КАТО ИЗКЛЮЧИМ ГОЛЕМИТЕ 3-4 ГРАДА-НАВСЯКЪДЕ Е ТАКА-ВЧЕРА СПОДЕЛИХ С МОИ ПОЗНАТИ ЗА ПРОЦЕДУРАТА ЗА КАНАДА-ТЕ МЕ ПОПИТАХА КОЛКО ПАРИ ТРЯБВАТ И КАТО ИМ КАЗАХ МЕЖДУ 12 И 15000 -ОТГОВОРА БЕШЕ НИЕ АКО ИМАМЕ 10 000 НИКЪДЕ НЯМА ДА СИ ПОМИСЛИМ ДА ХОДИМ-КОЕТО МЕ УЧУДИ -ЗАЩОТИ ТИЯ ПАРИ В БГ В МОМЕНТА И ДА ГИ ИМАШ-ПРИ ПОЛОЖЕНИЕТО С БЕЗРАБОТИЦАТА И ЗАПЛАТИТЕ ТОЛКОВА БЪРЗО МОЖЕ ДА СЕ СТОПЯТ 4Е НЯМАМ ДУМИ !
А КОЛКОТО ДО ПОЛОЖЕНИЕТО КОНКРЕТНО В СЛИВЕН ТЪК СРЕДНАТА ЗАПЛАТА Е ОКОЛО 180-200 ЛВ.
И ПОСЛЕДНО ЗА МЕН-АЗ ВЗИМАМ 180 ЛВ.ПРИ РАБОТНО ВРЕМЕ 9.30-19.00 И В СЪБОТА 9.30-16 ПОЧИВЕН ДЕН НЕДЕЛЯ
НЕЗНАМ КОЛКО Е "ЗЛЕ" В КАНАДА -НО ДАЛИ НЯКОЙ Е НАВИТ ДА СИ СМЕНИМ МЕСТАТА:)
ЕДИН МОИ ПОЗНАТ Е ПРИ ВАС И ЖЕНА МУ РЕВЕ(БУКВАЛНО) ПО ТЕЛЕФОНА И СЕ ОПЛАКВА КОЛКО Е ГАДНО ТАМ И ДУМИТЕ СА И-ПАРИ ИМА АМА ДРУГО НЯМА!!!Е МАМА МУ СТАРА А КАКВО МИСЛИТЕ ИМА В БГ АКО НЯМАШ ПАРИ?
Радо, явно не знаеш, но писането с главни букви се възприема като крещене/викане. Коригирай се!
RADOSTIN69 написа:И ЖЕНА МУ РЕВЕ(БУКВАЛНО) ПО ТЕЛЕФОНА И СЕ ОПЛАКВА КОЛКО Е ГАДНО ТАМ И ДУМИТЕ СА И-ПАРИ ИМА АМА ДРУГО НЯМА!!!Е МАМА МУ СТАРА А КАКВО МИСЛИТЕ ИМА В БГ АКО НЯМАШ ПАРИ?
Kato doidesh tuka, dai boje, edin den shte razberesh kakvo ima v BG, koeto tuka NIKOGA niama da go imash, puk ako shte zaplatata da ti e 100k i nagore. A inache si prav, che horata, koito jiveiat v mizeria v BG, sa dlajni da se probvat za Canada, makar da e mnogo trudno bez podsigureni finansi da se mine procedurata. Tuka pone se iade 3 puti na den. Drug e vaprosa kakvo.
"You can always count on Americans to do the right thing. After they've tried everything else."
RADOSTIN69 написа:И ЖЕНА МУ РЕВЕ(БУКВАЛНО) ПО ТЕЛЕФОНА И СЕ ОПЛАКВА КОЛКО Е ГАДНО ТАМ И ДУМИТЕ СА И-ПАРИ ИМА АМА ДРУГО НЯМА!!!Е МАМА МУ СТАРА А КАКВО МИСЛИТЕ ИМА В БГ АКО НЯМАШ ПАРИ?
Kato doidesh tuka, dai boje, edin den shte razberesh kakvo ima v BG, koeto tuka NIKOGA niama da go imash, puk ako shte zaplatata da ti e 100k i nagore. A inache si prav, che horata, koito jiveiat v mizeria v BG, sa dlajni da se probvat za Canada, makar da e mnogo trudno bez podsigureni finansi da se mine procedurata. Tuka pone se iade 3 puti na den. Drug e vaprosa kakvo.
аз знам за какво реве-на 24 години е момичето и приятелките й си ходят по кафетата тук и така нататък а тя е там с малко дете цял ден затворена-но за ходенето по кафета и кръчми в BG искат пари за сметките,а приятелките й ги имат-поне за момента-а тя май доколкото си спомням ги нямаше -така че и тука да беше пак щеше да реве ама за друго.........че не може да излезе с тях защото няма пари!
пак може да се повторя-ТУК Е СУПЕР НО ДА ИМАШ ПАРИ(НЕ СЪМ МАКСИМАЛИСТ-ГОВОРЯ ЗА НОРМАЛНИ ДОХОДИ-1000ЛВ. МЕСЕЧНО)
вчера една жена влезе в магазина в който работя(бяла техника) и беше отвратена от цените тук-в последствие разбрах че живее в Монреал и знаете ли какво ми каза??
за първи път си идвам и много ми беше мъчно за България ,но след това което видях ще ми е мъчно само за хората които живеят в БГ
толкова простотия има тук ,че мога роман да напиша:)
- Повод има! Пиене няма!
Радостине не се поддавай на пропаганда,съгласен съм с теб ,че с парите които получавате почти не се живее в Бг.,съгласен съм и с мнението,че ако получавате 1000лв. от Бг. по хубаво няма ,но повъзможност ,съгласен съм и с това ,че при тази ситуация ,ако дойдете тук ще имате възможност да изкарвате по вече и с това да си позволявате по вече неща,но по възможност не си прави изводите от някакви новоизлюпени канатски лелки -фръцли,щото може само да ти объркат главата.
За сведение в подкрепа на горното ми твърдение цените на аналога на бялата техника която се продава в Бг. са 2-3 пъти по високи в Ка,не разбирам какво толкова е възмутило монтреалската лелка.Продавач на бяла техника в Канада е една от най ниско заплатените работи -7-9д. на час и с тази си заплата след като си плати сметките ще му останат най много за един миксер ,както и ти със твоята заплата не можеш да си купиш нова пералня.
Аз съм доста далеко от Сливен ,но ако това си ти на снимката имам чувството,че съм те виждал някога. Ти май си от друго место или греша.