Здравейте ! С приятелят ми сме заедно от известно време, но сега той е в Торонто и искам да отида за Коледните празници при него и по възможност той да е последният човек, който да разбере за замисъла ми (евентуално чак, когато му се обадя да дойде да ме вземе от летището ) За какъв тип виза трябва да кандидаствам?Предполагам с покана трябва да стане номера или... ??? пропуснах да спомена че той си е вече канадски гражданин.. HELP!!!
Some day, we will all look back on the things we have done and only be proud of half of them. Something to think about.
ZeMFIrA написа:Здравейте ! С приятелят ми сме заедно от известно време, но сега той е в Торонто и искам да отида за Коледните празници при него и по възможност той да е последният човек, който да разбере за замисъла ми (евентуално чак, когато му се обадя да дойде да ме вземе от летището ) За какъв тип виза трябва да кандидаствам?Предполагам с покана трябва да стане номера или... ??? пропуснах да спомена че той си е вече канадски гражданин.. HELP!!!
Нещо не мога да зацепя.
Какво значи заедно сме но той сега е в Торонто?
Тоя женски номер с изненадата може и да върви в БГ но за Канада няма да стане.Торонто не е колкото от София до Пловдив.
Пък и не виждам как ще вземеш виза без негова помощ.
Я вземи му се обади и решете как да го направите като хората.
Щом като той вече е Ка гражданин ще знае възможностите и как да стане.
Док...
naistina jenski nomer,
pone mu dai vreme da obere jenskoto belio ot pod legloto i da izhvarli masengila i chervilata itn ot shkafcheto v baniata...
a inache moje da si podadesh za viza i bez pokana ako im obiasnish che iskash da doidesh kato turist i ako imash hubava rabota, imot i pari v BG.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Вие пък 'женски номера', момичето иска да го изненада. Лошо няма, но не и в този случай мисля. Момчето може да е на работа, да си е направил планове и тн.,и такова неочаквано пристигане ще го обърка много сигурно.
И според мен е по-добре да обсъдите двамата едно евентуално отиване до Канада. Така и тръпката ви ще е по-голяма
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
ZeMFIrA написа:Здравейте ! С приятелят ми сме заедно от известно време, но сега той е в Торонто и искам да отида за Коледните празници при него и по възможност той да е последният човек, който да разбере за замисъла ми (евентуално чак, когато му се обадя да дойде да ме вземе от летището ) За какъв тип виза трябва да кандидаствам?Предполагам с покана трябва да стане номера или... ??? пропуснах да спомена че той си е вече канадски гражданин.. HELP!!!
Според мен доста трудно би се осъществила такава идея - за да кандидатстваш за Визитор виза трябва да имаш писмена покана от човек в Канада, но дори и с покана няма гаранция че ще ти дадът виза, защото ще те гледат като на потенциален нелегален имигрант.
Освен това, за начина на живот в Канада е нормално хората да си планират нещата отдалече - представи си че приятеля ти е решил за Коледа да е някъде извън града, в каква ситуация ще изпаднеш ако него го няма, а теб няма кой дори да те вземе от летището? Това в случай че чудото е станало и ти някак си получила виза без той да разбере.
Koko написа:
Според мен доста трудно би се осъществила такава идея - за да кандидатстваш за Визитор виза трябва да имаш писмена покана от човек в Канада, но дори и с покана няма гаранция че ще ти дадът виза, защото ще те гледат като на потенциален нелегален имигрант.
не е вярно, че за да получиш VISITOR VISA V-1 /туристическа или бизнес/ ти е необходима писмена покана от човек в Канада!
Необходимо е да убедиш интервюиращия в посолството и след това офицера от емиграционна служба на летището, че не си потенциален емигрант.
Да докажеш, че имаш достатъчно финанси за престоя си /банково извлечение от последния месец/ , имаш къде да отседнеш / резервация от хотел/ , да покажеш съгласие от работодателя, че ще ти даде отпуск и основателна причина да се върнеш обратно в страната от която тръгваш. Ако не си на екскурзия чрез туристическа агенция френския или английския ти език трябва да са на доста добро ниво за да можеш да се справяш сам при пристоя ти в Канада!
Osnovnia kriterii za tiah e finansovoto sastoianie na iskashtia turisticheska viza. Minalata sedmica edin moi bivsh kolega si vze 5 godishna multiple-entry tourist visa za Canada bez nikakav problem. Niama nikavi rodnini tuka, samo im pokaza kade raboti i bankovoto izvlechenie.
"You can always count on Americans to do the right thing. After they've tried everything else."
ZeMFIrA написа:....mai mai shte go top ofertiram toi da doide.. :O)
Какво ли не са в състояние да направят жените от един мъж ...
ahahahhahahahha kakvo li ne.. toi si doide i me iznenada po apsolutno sashtiq na4in po koito az iskah da go napravq.. )) i to predi da go topofertiram
Blagodarq na vsi4ki za infoto.. :O) mmmm ako mojehte da vidite dovolnata mi fizionomiq..
Some day, we will all look back on the things we have done and only be proud of half of them. Something to think about.