Ne e li vreme da si spretnem edna sreshta v Pazardzhik?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
kupro

Ne e li vreme da si spretnem edna sreshta v Pazardzhik?

Мнение от kupro »

:idea:
Zdravejte! Ima li vav foruma hora ot Pazardzhik, koito iskat da si organizirame edna sreshta? Oshte poveche,che sme dosta blizo i do Plovdiv, kadeto za sega sa naj-zapalenite kandidat imigrantim i moze da obmenjame informacia i opit s tjah.Puk i ne e losho da se poznavame oshte ot tuk. Priemame predlozenija za vreme i mjasto na sreshtata. Az podsigurjavam prisastvieto ne oshte 3 semejstva.
sovite ne sa tova,koeto sa
mimka71
Обратна връзка:

Мнение от mimka71 »

И ние сме от Пазарджик, но си ходим на срещите в Пловдив! А и досега никой не беше изявил желание за среща тук! Така , че ако решите ние със сигурност ще дойдем! :D
paradis

Мнение от paradis »

Бройте ни и нас. Само пишете кога и къде и ще дойдем.
СВОБОДА за българките в Либия!
Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

Така си е, mimka71 са верни попълнения в агитката ни. Ей за тва и станаха страхотни приятелства в дружинката - дай Боже да продължат да са така и в Канада. Та ние ги държим в течение за всичко, с което се просветим тук в Монреал.
Ако започнете редовни срещи в Пазарджик ще сте си взаимно полезни.

Успех!
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
bateto

Мнение от bateto »

А защо държите само тях в течение ,а не го помествате в публичното пространство,демек във форума ,та и други да са от полза.
Когато аз дойдох в ка. форум нямаше,нямаше ни инфо на ухо ни за или против ка.
И ми прави недобро впечатление, че вие консуматорите стъпили веднъж на канадска земя забравяте за ползата от този форум за вас и си давате инфото само за определен ваш кръг от познати.
Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

bateto, може би не си забелязал, с чиста съвест мога да твърдя, че съм изключение от това, за което говориш. Затова не считам обвинението "вие консуматорите" ти за справедливо. Смятам, че освен да черпя от този форум, надявам се допринесох доста за хората, които са по процедурата като се постарах да я направя максимално достъпна за всички с много информация, която ги касае /за сведение можеш да видиш статиите на портала/.
Когато пристигнах в Канада също не съм спряла да пиша, описвайки всичко, през което сме преминали до този момент, доколкото можех да се добера до компютър.
Интернет имаме от тази седмица, така че следващото споделяне предстои. С приятелите в БГ се чуваме по телефона и затова те винаги са информирани. :wink:
Смятам, че една от гланите причини много хора да спрат да пишат във форума от Канада е именно нападателното отношение към човека, осмелил се да сподели нещо повече от своя опит. Може да се замислиш малко над тази страна на въпроса... Има по-подходящи начини да стимулираш желание в отсрещните да направят нещо. С критика можеш да постигнеш само обратен ефект, което няма да е от полза на многото потребители на този форум.
Последно промяна от milla на Пет Юли 22, 2005 11:43 pm, променено общо 1 път.
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
bateto

Мнение от bateto »

Предполагам не си се засегнала от думите ми,но аз например не споделям нищо по вече освен своя опит,което значи че не споделям и мнението ти.Кому е нужно да се прибавя и нещо по вече както ти го каза ,споделяй си опита и си избий комплексите ,казвай си нещата както ги виждаш и чувстваш.
Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

Моите уважение към теб, bateto, но не всеки възприема нещата като теб. Естествено, че всеки си казва каквото знае или има като опит. На теб може да ни ти пука, но някои хора са по-чувствителни.
Тук в Монреал основното, което ми споделят като причини да спрат да пишат във форума е именно грубото отношение към това, което са споделили. Те са описвали своите впечатления, а вместо другите да ги допълнят със своите си, е започвало едно излишно /според мен/ и отблъскващо контриране, което кара пишещия да обърне гръб на форума. Ей затова не желаят да пишат повече.
Погледни малко от другата страна на въпроса, вместо да накърняваш потребителите на форума с подобни обръщения. Ако ти пука и имаш благородния мотив да ги стимулираш да пишат във форума и от другата страна на океана, то има доста по-подходящ начин да се каже. Иначе както знаеш, когато насочиш обвинителен пръст към другите, то останалите - сочат към теб. :wink:

Успех!
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

milla написа:...
Ако ти пука и имаш благородния мотив да ги стимулираш да пишат във форума и от другата страна на океана, то има доста по-подходящ начин да се каже. Иначе както знаеш, когато насочиш обвинителен пръст към другите, то останалите - сочат към теб. :wink:

Успех!
Milla, единствения "балагороден мотив" на Батето е да измисли начин да, цитирам, "върти синджира", независимо дали има необходимия багаж за това или не. За друго не го търси. :lol: :beer:
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Наистина незнам обаче какъв синджир върти Батето, но определено, не е на местото където трябва май. Щото тук форума не е за въртене на синджири, а за исказвания, които нямат нищо общо с неговите глупости.
МНого съжалявам за тъпото изказване, но е точно това, щото вече се вбесявам от простотий.
Боже,, пази българите извън българия!
Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

MrGeek написа:
Milla, единствения "балагороден мотив" на Батето е да измисли начин да, цитирам, "върти синджира", независимо дали има необходимия багаж за това или не. За друго не го търси. :lol: :beer:
Да, това ми е известно, MrGeek. То като в една приказка "Крадеца вика: Дръжте крадеца".:)

За да не се откланяме повече от темата. Само ще пожелая успешни срещи на кандидат имигрантите в Пазарджик :thumbsup:
LaRue

Re: Ne e li vreme da si spretnem edna sreshta v Pazardzhik?

Мнение от LaRue »

...
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
hrimi

Мнение от hrimi »

Привет Пазарджик,
Преди 2 години се опитахме да направим такава среща, но неуспешно. Бяхме харесали, като централно място кафе"Вароша" на ъгъла срещу гимназията. Ние също ходихме в Пловдив.
А визата ви важи за цяла Канада и Ванкувър очаква още от Пазарджик. Тук сме няколко семейства.
Желаем ви успех.
Частен детектив
Аватар
totev

Мнение от totev »

Най-добре се съберете повече хора и елате в Пловдив, тук сме яка банда организирайте се и заповядайте.
Бате,много ценни неща си написал тук, и много инфо си дал, на едно ти се кефя че не си се отчаял, а си почнал веднага да си търсиш мястото.Другото е че си обиколил много свят покрай шофьорлъка и инаш много готини разкази за Канада и УСА,ако имаш време напиши още впечатлетия, на мен са ми интересни.
Между останалота ,до къде стигна с броенето до уволнението? :beer:
...мразя мастика без айрян...
Аватар
hankroum
Обратна връзка:

Мнение от hankroum »

що не вземете да дойдете в ПЛОВДИВ майна срещите сигурно ги знаете къде са.
АЗ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
Заключено