Фотогалерия-Канада

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Joy

Фотогалерия-Канада

Мнение от Joy »

75 невероятни снимки на Монреал и още множество други...Разгледайте и гласувайте!А може би също ще оставите ваши снимки?
После направете извода красив ли е Монреал...

http://www.russians.ca/~photo/
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

Joy

Мнение от Joy »

Еееееее!Невероятен е тоя Нико-Кико!Снимките са просто СУПЕР!
Абе той все по нощите ли се е разхождал?Снежи,и него ли познаваш?
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Wow, snimkite sa prosot super i na dvata linka! E, sega neka nyakoy da mi kaje, che v montreal nyamalo krasivi sgradi! Oktomvri, obache shte se razhodya nadyavam se i do tam nyakoy weekend da usetya az duhat na Montreal. :lol:
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Joy

Мнение от Joy »

Ааа,не,извинявам се...Аз просто от зад напред почнах и толкова бях възхитена,че бързах да се изкажа... :D
И коментарите са страхотни!
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

Ма верно НикоКико е страшен! Как се правят тия снимки, не знам, то си е умение!...
Аз да си кажа - ако някой го познава, да го пита дали ще даде някоя снимка за нашия порталец :D
Или ако някой друг има такива хубави снимки - нека се обади. Определено имаме нужда от фотоси за портала, а ми се щеше (разбира се шефа има последната дума :) ) да слагаме само наши си снимки, демек правени от българчета и ще ги слагаме само с изричната благословия нан фотографа. Иначе някак не ми се ще да гепиме красиви снимки от интернет и просто да ги слагаме тук...
Joy

Мнение от Joy »

Олеее,а колко се ядосва обаче ако щракнеш върху него... :lol: :lol: :lol:
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

JOY написа:Еееееее!Невероятен е тоя Нико-Кико!Снимките са просто СУПЕР!
Абе той все по нощите ли се е разхождал?Снежи,и него ли познаваш?
Не, не го познавам, но преди няколко дни разглеждайки ide.li, попаднах на снимките му и останах очарована. Дано не се сърди, ако случайно влиза тук, че без разрешение побликувах линка :oops:
Стояне, аз много отдавна бях предложила да ви изпратя няколко снимки, но нямаше реакция от ваша страна. Моите не са толкова хубави и не са нощни, но все пак 3 от тях все още виждам в галерията на форума ни :D
Заключено