Преброяване,Преброяване<присвояване!!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
coolcoldy
Обратна връзка:

Преброяване,Преброяване<присвояване!!!

Мнение от coolcoldy »

Скъпи ми съфорумци! Досега имаше пребряване за какво ли не,чакащи -интервю,медицински,документи,дати,визи,мизи и всякакви хубавинки и хабери разни.
Ама май досега/или поне аз не помня от както съм във форума/ никой не беше предлагал преброяване за нещо лошо т.е. за скъсано интервю.
Искам да отправя апел към всички,които желаят разбира се да се преброим отностно това лошо прживяване.Нали знате споделеният грях е половин грях,а споделената мъка е прочистена душа от отрицателната енергия./Абе к'во ще кажете май да стана един психотерапевт к'ви идеи ми идват ,само./
Както и да е според мен това може да даде някаквя яснота около това защо се къса най-често на интервюто.Нали знаете,човек се учи от грешки,а мъдрец от съвети.Само,че мъдреците са над 60-70годишни и тях не ги вземат като имигранти а като туристи./Пример-Далай Лама,Папата и т.н.
Та значи ние сме първи в преброяването.
средно образование
27г-водещ 29г.-придружаващ
френски-8/8 7/7 в DSC
английски-4/4 4/4 в DSC
стаж над 5 год.
Скъсаха ни заради недостатъчен бр. точки и по-слаб френски
А вие???
"...ако сме сами във вселената си е чиста загуба на пространството..."
Аватар
coolcoldy
Обратна връзка:

Мнение от coolcoldy »

E-e-e-eх.Мъка,мъка-а-а-а. Колко мъка има по този свят Боже-е-е,колко мъка. Казал Йовков в "По-жицата"
Сигурно ви е много мъчно и не можете да преодолеете болката или вече не пишете в този форум,от който преди черпехте инфо с пълни шепи. А сега сигурно вече си казвате" Че какъв е смисъла,нали сме вън от играта"/А може и да сте вън от страната/
Да вън сме,засега,ама ако опитате още веднъж ще ви е интересно да знаете къде се зимуват раците.
МОЛЯ, АКО ИМАТЕ КАКВО ДА КАЖЕТЕ- КАЖЕТЕ ГО!!!
Нали затова е този форум
Аватар
tedo

hi

Мнение от tedo »

SREDNO OBRAZOVANIE :D :wink:
Kolkoto ti e goliamo sarceto, tolkova e goliam i svetat koito iskash da vidish.....
Teze

Obrazovay SE!!!

Мнение от Teze »

Zdrasti - Iovkov (Po Jitzata)!

Ne se samosajaliavi, 4e kato doide6 tuka ste trebva da se gatne6, kato te kasat po intervuta.

Vmesto da pa6ka6, kato Botevite (Haiduti), Vzemi i iskarai Niakoe VIs6...! V BG e lesno i sava za 4g.

Tuka ti garantiram ,4e obrazovanieto ste ti svar6i sasto rabota....
Edva sled niakolko godini moite zapo4naha da rabotiat.

Uspeh... i Na zdrave!
Аватар
coolcoldy
Обратна връзка:

Мнение от coolcoldy »

Благодаря ти за отговора!
Незнам дали ще продължавам да уча,но с френският определено ще продължавам,и то много по- сериозно.Вярно,че има много пуснати със средно и затова пуснах тази тема за да видим къде би могло да бъдат гешките ни.Определено смятам,че нашата е недостатъчната подготовка по френски.
Идеята от тази тема е да вдъхна кураж на тези като нас,да видят ,че не са сами и би могло да си помогнем с инфо.
Botzo

Re: hi

Мнение от Botzo »

tedo написа:SREDNO OBRAZOVANIE :D :wink:
Е и ....... ? Какво от това.
Заключено