GEI,,,,ROM ili prosto sas SREDNO OBRAZOVANIE..?
GEI,,,,ROM ili prosto sas SREDNO OBRAZOVANIE..?
Mai poslednite sa nai onepravdani
Spodelete ako iskate vasheto mnenie
Zashtot iavno samata procedura osven che istochva mozaci ot BG- VISHISTITE..ima i dosta goliam diskriminacionen momen kam horata sas sredno obrazovanie
A TOZI VAPROS BESHE ZAADEN NA GOSPODIN NOLEN V PREDAVANE PO TELEVIZIATA PREDI GODINA MOJEBI
Imam i takava molba DO TEZI KOITO SA TAM VECHE parvo se preklaniam pred vashite deistvia s koito zashtitavate balgarskite medici v LIbia AKO MOJETE POMISLETE I ZA TEZI OT NAS KOITO SME SAS SREDNO OBRAZOVANIE mislia che imame i nie pravo na po dobar jivot sled kato i bez tova ne priznavat nashite diplomi
BLAGOARIA
p.p.SHTE SI TARSIA PRAVATA VAV VSICHKI VAZMOJNI INSTITUCII KAKVOTO I DA MI STRUVA TOVA I KOLKOTO I VREME DA MI OTNEME NIE SME VTOROTO SEMEISTVO OT TAZI SESIA PRECAKANI
Spodelete ako iskate vasheto mnenie
Zashtot iavno samata procedura osven che istochva mozaci ot BG- VISHISTITE..ima i dosta goliam diskriminacionen momen kam horata sas sredno obrazovanie
A TOZI VAPROS BESHE ZAADEN NA GOSPODIN NOLEN V PREDAVANE PO TELEVIZIATA PREDI GODINA MOJEBI
Imam i takava molba DO TEZI KOITO SA TAM VECHE parvo se preklaniam pred vashite deistvia s koito zashtitavate balgarskite medici v LIbia AKO MOJETE POMISLETE I ZA TEZI OT NAS KOITO SME SAS SREDNO OBRAZOVANIE mislia che imame i nie pravo na po dobar jivot sled kato i bez tova ne priznavat nashite diplomi
BLAGOARIA
p.p.SHTE SI TARSIA PRAVATA VAV VSICHKI VAZMOJNI INSTITUCII KAKVOTO I DA MI STRUVA TOVA I KOLKOTO I VREME DA MI OTNEME NIE SME VTOROTO SEMEISTVO OT TAZI SESIA PRECAKANI
Kolkoto ti e goliamo sarceto, tolkova e goliam i svetat koito iskash da vidish.....
Ha
TOVA KAK TRIBVA DA ZVUCHI ..AMI DA SI UCHIL....
...ILI KATO SACHUVSTVIE OT DOKTOR...-POP...GROBAR........
DOK TI LICHNO ZASHTO STANA DOK ZADA POMAGASH NA HORATA ILI NA SEBESI
P.P.inache umeesh da pishesh na kirillica

...ILI KATO SACHUVSTVIE OT DOKTOR...-POP...GROBAR........
DOK TI LICHNO ZASHTO STANA DOK ZADA POMAGASH NA HORATA ILI NA SEBESI
P.P.inache umeesh da pishesh na kirillica

Kolkoto ti e goliamo sarceto, tolkova e goliam i svetat koito iskash da vidish.....
- Stoynev
- Обратна връзка:
Аз познавам едно мом4е което е със средно и минал, но е завършил френска гимназия и езика му е донесъл много то4ки и е компенсирал висшето образование. И като се измагери малко стажец - нещата заспиват. Та мойто мнение е 4е за хората без образование треба да говорят много добре езика за да минат успешно. И ве пак процентно погледнато много малко са тези които са с средно - всъщност аз само за него знам, вси4ки други са с висше.
И второто което мисля е 4е към по-млади са посклонни на компромис в смисъл ако не достига некоя то4ка отколкото към по-възрастни - но това няма как да го докажа разбира се.
И второто което мисля е 4е към по-млади са посклонни на компромис в смисъл ако не достига некоя то4ка отколкото към по-възрастни - но това няма как да го докажа разбира се.
"Най-добрият сред хората е оня, който е най-полезен" - А. ДЖАМИ
Здравейте,
много съжалявам, 4е се е полу4ило така с вас, но знам 4е сте достатъ4но упорити, за да продължите.
Из4акайте да ви изпратят документите, за да разберете засщо то4но ви отказват и ако има възможност обжалвайте, ако не, кандидатствайте пак ще ви отнеме време, но нищо не е напълно загубено. Много ни липсвате, стискаме палци и ви 4акаме.
много съжалявам, 4е се е полу4ило така с вас, но знам 4е сте достатъ4но упорити, за да продължите.
Из4акайте да ви изпратят документите, за да разберете засщо то4но ви отказват и ако има възможност обжалвайте, ако не, кандидатствайте пак ще ви отнеме време, но нищо не е напълно загубено. Много ни липсвате, стискаме палци и ви 4акаме.
- Дякон Игнатий
Тедо, много съжалявам за вас...
И нас ни скъсаха преди време, макар че сме с перфектни стажове и супер образования по техните критерии!
Приеми го, че такъв е бил късмета и че всяко нещо на тоя свят си има причина...
Е,... аз още търся нашата...
ама карай...
Горе главата, ако мога да ти помогна с нещо - обади се!
И нас ни скъсаха преди време, макар че сме с перфектни стажове и супер образования по техните критерии!
Приеми го, че такъв е бил късмета и че всяко нещо на тоя свят си има причина...
Е,... аз още търся нашата...

Горе главата, ако мога да ти помогна с нещо - обади се!

ще се повторя - а дали не бива и малко тъй френски да се понаучи преди интевюто?
стаж, образование и семйно положение са доказани с документи, единственото, което е оставено на собствената ви преценка е нивото на езика. май сте се разминали с интервюиращия по този наболял въпрос.
залягайте на френския и това е, пък и в Канада ще свърши работа
стаж, образование и семйно положение са доказани с документи, единственото, което е оставено на собствената ви преценка е нивото на езика. май сте се разминали с интервюиращия по този наболял въпрос.
залягайте на френския и това е, пък и в Канада ще свърши работа

«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
Ei pi4, vi6 si pri4inata v sebe si. ako i na interviuto si se predstavil kato v pisaniata si - iasno!
Az poznavam mnogo hora koito sa sas sredno obr. i ve4e sa v canada. Men sa6to sa me vra6tali, taka 4e ti kazvam - pri4inata e v teb, a ne v drugite ili v obrazovanieto ti.
I predi da napi6e6 porednata glupost pomisli malko.
Sa4uvstvam ti, no s obidi, zloba i bezsmisleni repliki ni6to ne se postiga.
Sedni, analizirai vsi4ko slu4ilo se do tuk i togava se opitai da vzeme6 pravilno re6enie, a ne samo emocionalno.
Uspeh!
Az poznavam mnogo hora koito sa sas sredno obr. i ve4e sa v canada. Men sa6to sa me vra6tali, taka 4e ti kazvam - pri4inata e v teb, a ne v drugite ili v obrazovanieto ti.
I predi da napi6e6 porednata glupost pomisli malko.
Sa4uvstvam ti, no s obidi, zloba i bezsmisleni repliki ni6to ne se postiga.
Sedni, analizirai vsi4ko slu4ilo se do tuk i togava se opitai da vzeme6 pravilno re6enie, a ne samo emocionalno.
Uspeh!
Последно промяна от Krassiiv на Пон Юли 18, 2005 10:30 pm, променено общо 1 път.
Стига глупости вече за дискриминация към средното!
Няма такова нещо. Всичко е въпрос на точки и на лично впечатление (което също носи точки и не малко).
Ето на скоро си писах с една двойка кандидати с водещ съпруг с висше и съпруга -втори член с полувисше. На интервюто водещият кандидат е бил сменен поради непризнаване на стажа му и са минали интервюто с водеща съпругата.

Няма такова нещо. Всичко е въпрос на точки и на лично впечатление (което също носи точки и не малко).
Ето на скоро си писах с една двойка кандидати с водещ съпруг с висше и съпруга -втори член с полувисше. На интервюто водещият кандидат е бил сменен поради непризнаване на стажа му и са минали интервюто с водеща съпругата.

Именно. И аз така подозирам...ako i na interviuto si se predstavil kato v pisaniata si - iasno.

-
Stiga s tezi diskriminacii, koito e nekadaren samo s diskriminacia se oplakva.ety написа:Познавам хора със средно образование, които са в Канада вече. Според мен няма дискриминация. Тедо защо не тъсите грешката в себе си - може би има такава. Не е хубаво така да се кълне и говори за хората. Като гледам другите пък са доволни от преводамката.
Kak tezi koito sa uspeli ne se oplakvat ot diskriminacia?!
hi
Az niama da se opitvam da vi ubejdavam v kak voto i da bilo nikogo prosto naistina baih mnogo iadosan zashtoto naistina imashe neprikrito tendenciozno otnoshenie kak men i moeto semeistvo
Meju drugoto az na dvapati prekasnah prevodachka kato predi tova intervuirashtata ia beshe pitala po moite dokumenti i tia obianiavashe absolutni gluposti i opredeleno ne v moia polza MEJDU DRUGOTO INTERVUIRASHTATA ME RAZBRA I DVATA PATI MNOGO DOBRE
N e me e iad za drugo prosto v prodaljenie na edna godina vsiaka sutrin v6.30hda si karam makoto bebe na 20km ot vkashti i da go pribiram po mrak zada ucha frenski i podgotovkata mi beshe naistina otlichna
STO SE OTNASIA DO VISHISTI as lichno poznavam vishisti koito sa minali s 3/4 nivo na frenski i na intervuto sa kazali dobarden i az se kazvam.....s po 10 greshki.....
Kak to i da e zapoznah se strashno mnogo gotini hora na zbirkite v Sofia i Plovdiv IIII....Vraca razbirase na koito pojelavan barza procedura skoroshno zaminavane
DA POTARSIA PRICHINAT V SEBESI DAAA.....BIAH CHESTEN...
PAK AKO VARVIAT DOBRE NESHTATA NA ESEN SHTE SE DIPOLMIRAMiiii
p.p.Po dobre valk v BG otkolkoto agbe s balgari v CA
IA NE SAKAM NA MEN DA MI E DOBRE A NA VUTE DA MU E ZLE
SPOLAIVI I SAS ZDRAVE
Meju drugoto az na dvapati prekasnah prevodachka kato predi tova intervuirashtata ia beshe pitala po moite dokumenti i tia obianiavashe absolutni gluposti i opredeleno ne v moia polza MEJDU DRUGOTO INTERVUIRASHTATA ME RAZBRA I DVATA PATI MNOGO DOBRE
N e me e iad za drugo prosto v prodaljenie na edna godina vsiaka sutrin v6.30hda si karam makoto bebe na 20km ot vkashti i da go pribiram po mrak zada ucha frenski i podgotovkata mi beshe naistina otlichna
STO SE OTNASIA DO VISHISTI as lichno poznavam vishisti koito sa minali s 3/4 nivo na frenski i na intervuto sa kazali dobarden i az se kazvam.....s po 10 greshki.....
Kak to i da e zapoznah se strashno mnogo gotini hora na zbirkite v Sofia i Plovdiv IIII....Vraca razbirase na koito pojelavan barza procedura skoroshno zaminavane

DA POTARSIA PRICHINAT V SEBESI DAAA.....BIAH CHESTEN...
PAK AKO VARVIAT DOBRE NESHTATA NA ESEN SHTE SE DIPOLMIRAMiiii
p.p.Po dobre valk v BG otkolkoto agbe s balgari v CA
IA NE SAKAM NA MEN DA MI E DOBRE A NA VUTE DA MU E ZLE
SPOLAIVI I SAS ZDRAVE