Поредната измислица на българските митнически чиновници

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Leni
Обратна връзка:

Мнение от Leni »

Podkrepqm c200, to4no taka se razbira 4e pasporta ne e izdaden v BG, ne moje da si izleznal ot BG s tozi pasport i da nqmash izhodqsht pe4at.
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

Leni написа:Podkrepqm c200, to4no taka se razbira 4e pasporta ne e izdaden v BG, ne moje da si izleznal ot BG s tozi pasport i da nqmash izhodqsht pe4at.
Изглежда не си ми прочел\а предишният постинг. Всички нови паспорти се правят в България! Аз лично последният път си направих паспорта чрез пълномощник. Паспорта ми пристигна с DHL и в него няма никакви български печати защото оттогава не съм си ходил в България, но това не означава, че не е правен в България! Новите паспорти вадени чрез консулството също пристигат по пощата (дипломатическата) и в тях няма никакви печати, но са правени в България!

:roll: :roll:
Obey gravity ... It's the law!
Leni
Обратна връзка:

Мнение от Leni »

Dobre, neka se korigiram: ne e polu4en pasporta li4no v BG
:lol:
Аватар
As-Iv

Мнение от As-Iv »

....
Последно промяна от As-Iv на Пон Ное 07, 2005 7:20 pm, променено общо 1 път.
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Това означава ли, че митничарите се усъмняват в почти всички пристигащи с подновени паспорти, българите живеещи в Канада.
Защо трябва да се всява този ужас и недоверие, и да се процедира с гражданите, които пътуват като нормални граждани на Република Българи.
Някой би ли ми казал, кога тези селки и нецивилизовани изпълнения ще спрат.Това означава, ли че се няма доверие и на властите издаващи българските паспорти за живеещите в чужбина.
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

И още нещо искам да попитам, кога най-после ще се вкара системата за проверка на данните в компютър, и кога най-после ще спрат недоразуменията с издадените паспорти и с живеещиге в чужбина.
Заключено