Sting в Montreal

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Alina

Мнение от Alina »

:D :D

ssttoo, ама аз ще съм в Канада бе човек. Пристигам след около 10-тина дена. Но идвам с малко парички, а ти казваш че билетите се купували сега, не през март. Е тва ми е проблема.

А през март на черно колко горе-долу ще струват, имаш ли представа?

Алина
Alina
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

Е'аси ужаса! Билетите свършиха!
Пуснаха ги от 12 на обяд, аз в 12:10 бях на сайта на Адмишън, зор, зор, максимума юзъри е надхвърлен, зор, зор, retry, retry, звъня по телефона, заето, сайта, заето....
Най-накрая се свързах по телефона в 12:40 и ми казаха, че билетите са разпродадени за около 10 минути!
Дори и стария билетокупувач беше изработен... Чао Стинг, чаааооо :plach:
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

Алина, сигурно "скалпърите" ще имат билети пред залата на 22 март, ама не ща и да си мисля за какви суми ще става въпрос...
orlin
Обратна връзка:

Мнение от orlin »

Hei, nedeite da zabravyate che Sting veche be v Bulgaria 1997g.Edva li pak shte ni se usmihne kasmeta da chuem Nai Golemia i to za po 20-25lv.
Tuk v Bg se vrushtat samo dinazavrite na Rock-a.Ne che v tova ima neshto losho de.
Biletite za Hallowen sa okolo 18 kinta i ako zvezdite sa s men nyama da gi propusna.Vapreki che veche ne sam s dalga kosa pak shte trysna perchem.
A na tezi koito ne haresvat Sting samo shte im kaja che mnogo se radvam.Bi bilo chudesno ako az byah edinstveniayt fen na Sting i toi da mi pee na "ushence" vsekyaka sedmica a az da mu akompaniram :)
Ei mai mnogo se razmechtah...
Let the sun Shine !
Заключено