моля за съвет

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
vplam

моля за съвет

Мнение от vplam »

Семейна съм с две деца Моля да ме посъветвате как да постъпя, за да успея да имигрирам със семейството си Възможно ли е да ми препоръчате агенция към която да се обърна
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
nobleman

Мнение от nobleman »

vplam
не ти трябва фирма. и сама можеш да се справиш. а и форума е затова създаден - да помага.
влез като начало тук:
http://www.bgcanada.com/portal/index.ph ... gory&id=28
и после тук:
http://www.bgcanada.com/portal/index.ph ... icle&id=80
успех! дано он-лайн теста ти е положителен!
Botzo

Мнение от Botzo »

vplam ,
питай за всичко тук, и никакви агенций ОК?
Аватар
avve
Обратна връзка:

здравей!

Мнение от avve »

за каквото ти хрумне можеш да ме питаш - мейл или лс!
няма невъзможни неща, пък и доколкото подразбрах има и други процедури за емиграция за канада, съвсем нова - порови се в интернет, просто казвам го на прима виста, да не те заблудя много!
Savoir c'est pouvoir!
vplam

daite syvet

Мнение от vplam »

mnogo vi blagodarq za syvetite Az naistina imam mnogo vyprosi Tvyrdo sme reshili da emigrirame v Quebec Pritesnqvame se ot tova che ne znaem ezika i sega zapochvame kursove Ako nqmate nishto protiv chesto shte se obryshtam kym vas za syvet Imam nujda ot podkrepata vi i sum vi mnogo blagodarna Ne znaq da podavame li dokumenti ili pyrvo da izkarame kursa Posyvetvaite me
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

Заависи колко ти е дълъг курса.
Поне 5-6 месеца преди края му стартирай процедурата и подай документите.
Каквото не знаеш питай.В този форум има много стабилни хора които ще ти дадат безценна информация.
Док........
TROUBLEMAKER
Bobys

Smelo napred!

Мнение от Bobys »

Az sashto sam semeina s 2 deca.I nie sme na etap uchene na frenski,a do kraya na meseca smyatame da si izpratim dokumentite.Vlizai po-chesto vav foruma i shte nauchish mnogo polezni neshta i nai-veche mnogo hora shte ti pomognat.Uspeh po patya nagore!!!
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Моят съвет е, първо си направете много добре сметката, да ли сте убедени в това, дали искате да имигрирате. И второ, ако не сте сигурни в това, което искате да направите, изобщо не се хващайте, защото голяма часто от тези дето искат, се оказва, че не е за тях положението на имигранти.
Още един съвет, първо съберете цялостна информация за процеса на имиграция и възможностите за реализация в новия свят, и след това предприемайте каквото и да било.
Желая Ви успех и късмет!
vplam

Мнение от vplam »

знаете ли нещо за фирма:Go To Canada
Аватар
Valdi

Мнение от Valdi »

Забравете за фирмите! Познавам вече 2 семейства които се изръсиха по 2К USD и бяха върнати на интервюто.
Доверете се на вашите собствени възможности и на най-добрия консултант, на който сте имали късмета да попаднете:
www.bgcanada.com :D :wink: Bonne chance! :beer:
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
vplam

Мнение от vplam »

Таксата за Виена се изпраща при подаване на документити ли?
Приблизително каква сума /без курсовете за език разбира се/ е необходима за такси и т.н. по процедурата за емиграция?
Botzo

Мнение от Botzo »

Според мен първо разгледай статийте тук. В тях доста има писано:
http://www.bgcanada.com/portal/index.ph ... egory&id=1
Пробвай и онлайн тест-а
Парите не се пращат на куп а така да се каже на порций но най важното е да се запишете на курс по френски.
Аватар
Valdi

Мнение от Valdi »

vplam написа:Таксата за Виена се изпраща при подаване на документити ли?
Приблизително каква сума /без курсовете за език разбира се/ е необходима за такси и т.н. по процедурата за емиграция?
Ние също сме 4-членно семейство и по наши разчети разходите ще се оформят на около 10 000 лева със билетите.
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
Заключено