Здравейте на всички!
Към тези които са получили тъй дългоочакваните писма за визи. ние от доста време си чакаме-с медицински сме от Март. и до сега не сме получили заветните покани:)
след около месец и половина на приятеля ми ще му се налага да излиза вън от страната и разбира се ще му е необходим международния паспорт. доста рисковано става ако пуснем паспортите за Букурещ и той остане без паспорт за заминаването си за чужбина.
та въпроса ми към тия които са получили заветните покани за визи е - В КАКЪВ СРОК СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОКАНИТЕ ЗА ВИЗИ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПРАТЯТ ПАСПОРТИТЕ ДО БУКУРЕЩ?
много мерси в аванс:)
СРОК ЗА ИЗПРАЩАНЕ НА САМИЯ ПАСПОРТ СЛЕД ПОЛУЧЕНА ПОКАНА-ВИЗА
Re: СРОК ЗА ИЗПРАЩАНЕ НА САМИЯ ПАСПОРТ СЛЕД ПОЛУЧЕНА ПОКАНА-
Angie1 написа:Здравейте на всички!
Към тези които са получили тъй дългоочакваните писма за визи. ние от доста време си чакаме-с медицински сме от Март. и до сега не сме получили заветните покани:)
след около месец и половина на приятеля ми ще му се налага да излиза вън от страната и разбира се ще му е необходим международния паспорт. доста рисковано става ако пуснем паспортите за Букурещ и той остане без паспорт за заминаването си за чужбина.
та въпроса ми към тия които са получили заветните покани за визи е - В КАКЪВ СРОК СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОКАНИТЕ ЗА ВИЗИ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПРАТЯТ ПАСПОРТИТЕ ДО БУКУРЕЩ?
много мерси в аванс:)
Na 27.06. izpratihme passports a na 06.07 gi polu4ihme obratno s ups.
Срокът, според техните правила за получаване на паспортите е 15 работни дни от дата на получаването им.
Ne se pritesnivai she Vi dojde pismoto 100%. Za vashe udovletvorenie pishete email, zashoto nie si polu4ihme odobrenieto po email.
-
Паспортите трябва да се изпратят до 1 месец след получаването на поканата за визи. Ако някой е в чужбина , както беше и нашия случай с мъжа ми, трябва да ги уведомиш по телефона : +4021 3075005. Юлия Баховска отговаря на този телефон м/у 14-16ч. или по е-мейл. Така те ще си отбележат, че ще си пратите паспортите по-късно и няма да има проблеми. Ние ги пратихме 4 месеца след получаването на писмото за визи.