i nie minahme yspe6no dnes 11.07.2005 na intervuto
i nie minahme yspe6no dnes 11.07.2005 na intervuto
ne se pritesniavaite baob6te jenite sa mnogo gotini pita osnovno po formuliara nie sme na 38 i 47 god s 2 detza proti4a kakto sa go opisali predi nas vzemat ti trydovite knijki i diplomite i sled okolo 20 min te kaniat da vleze6 taka be6e pri nas.Na angliiski ne pita ni6to samo me pita men vode6tata dali go yprajniavam v hotela v koito rabotia kazah i ne i tia se saglasi:)iska6e da si opi6a rabotnia den posle me pita za6to tolkova kasno sam zapo4nala vis6eto si obrazovanie sled 14 god pita me za nom prenom i date de naissanse i tova be6e za men pita posle moia sapryg za6to niama vis6e i kade se e nay4il da govoti frenski/na nego my dade francofon/toi i kaza 4e v y4ili6te e y4il predi mnogo godini i s malko opresniavane si go e pripomnil tia vidimo se zaradva posle poiska bankovata referentzia i sled okolo 2 -3 min kaza VOUS ETES ACCEPTE vzehme si papkata kazahme orevoir :)moje i da se vidim v Montreal i si tragnahme DANO na vsi4ki se slu4i intervu kato na6eto bez mnogo razpitvania i vaprosi YSPEH USPEH i MNOGO KASMET..pak moje i da se vidim v MontrealМ№
-
- Обратна връзка:
CHESTITO!!!
CHESTITO!!
NIE MINAHME NA 07.07 PRI SUSTATA IZPITVASTA. DA VIDIM KAKVO STE SLEDVA OT TUK NATATUK. USPEH VI JELAEM
NIE MINAHME NA 07.07 PRI SUSTATA IZPITVASTA. DA VIDIM KAKVO STE SLEDVA OT TUK NATATUK. USPEH VI JELAEM
C`est la vie!!!!!!