Скоро някой получавал ли е покани за визи...
- hankroum
- Обратна връзка:
Скоро някой получавал ли е покани за визи...
Скоро някой получавал ли е покани за визи. Какво става защо не се получават, да не са в отпуск?
Нашите медицински са от 27.05 и още сме в срок каза г-жа Баховски, но както разбирам има хора много много преди нас където не са получили още.
Ако има такива, които чакат писма да пишат, а също и тези които са получили и на коя дата име са били медицинските прегледи!
БЛАГОДАРЯ!!!!
Нашите медицински са от 27.05 и още сме в срок каза г-жа Баховски, но както разбирам има хора много много преди нас където не са получили още.
Ако има такива, които чакат писма да пишат, а също и тези които са получили и на коя дата име са били медицинските прегледи!
БЛАГОДАРЯ!!!!
АЗ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
Ще дойдат не се притеснявайте
Ще дойдат тези проклети писма не се притеснявайте.
Аз Ви чакам с нетърпение да пътуваме заедно.
Успех на Всички!
Аз Ви чакам с нетърпение да пътуваме заедно.
Успех на Всички!
za pismoto
ox,i az 4akam, ve4e sum snervna kriza((
kvo im stava na tiq v rumunesko , be xora?az sum smed. ot 17.mai. na men ina4e mi pisaxa, 4e imam vxodna viza za canada do 17 .05.2006,da ama kude mi e pismoto da da go pratq tozi pasport i da q razmaxam i az tazi zavetna viza? 

- На К. Безсмъртни жената
Re: za pismoto
Как така ти писаха, че имаш входна виза без да ти поискат паспортите?? По пощата ли получи някакъв документ или като отговор на твое запитване?valval написа:ox,i az 4akam, ve4e sum snervna kriza((![]()
kvo im stava na tiq v rumunesko , be xora?az sum smed. ot 17.mai. na men ina4e mi pisaxa, 4e imam vxodna viza za canada do 17 .05.2006,da ama kude mi e pismoto da da go pratq tozi pasport i da q razmaxam i az tazi zavetna viza?
Наште медицински са от 16/05, но няма нищо ново на хоризонта

Таралежът е птица упорита, докато не го ритнеш, не излита.