искам помощ

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
dik9

искам помощ

Мнение от dik9 »

Имам желание да имигрирам в Канада ,но с английският не съм много добре .Трябва ли при подаването на документи да го знам добре .В момента съм на курс за обучение.
Аватар
Valdi

Мнение от Valdi »

Първо прочети по-важните неща в този сайт и ще разбереш, че ако сега трябва да започваш да учиш език е по-добре това да е френският! :beer:
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
Аватар
bare feet

english

Мнение от bare feet »

Ако не го знаеш,ще трябва да го учиш тук, и ще загубиш време.ще ти е трудно да си намериш работа без език.Да не говорим,че и с перфектен език пак не е лесно.А освен това е много неприятно да не разбираш какво ти говорят и да не можеш да кажеш каквото искаш.ще се побъркаш от нерви ако дойдеш без език.Искрено те съветвам да го научиш възможно най-добре преди да дойдеш.
Аватар
taralej

Re: english

Мнение от taralej »

bare feet написа:Ако не го знаеш,ще трябва да го учиш тук, и ще загубиш време.ще ти е трудно да си намериш работа без език.Да не говорим,че и с перфектен език пак не е лесно.А освен това е много неприятно да не разбираш какво ти говорят и да не можеш да кажеш каквото искаш.ще се побъркаш от нерви ако дойдеш без език.Искрено те съветвам да го научиш възможно най-добре преди да дойдеш.
И аз това ще ти кажа.Много е неприятна ситуацията в която кимаш и нищо неразбираш.А за намиране на работа е много трудно без език.Тук може да го научиш, може и не..щото не се хваща от въздуха както повечето хора си мислят.Аз дойдох с доста ограничени познания по Англ. и ми беше доста кофти.С тази разлика, че не съм била в нужда да си търся работа и не беше чак толкова голям проблем...т.е. имах време да си седя и да си го уча...Учи го докато си в Бг, колкото повече знаеш толкова по-добре.
Успех
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
Заключено