Sting в Montreal

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Sting в Montreal

Мнение от ssttoo »

Стинг в Монреал. В интимна обстановка в Плас-дез-Аар(т). Дотук с добрите новини. Лошите са цените на билетите :(

Category 1 @ $126.00CAD
Category 2 @ $86.00CAD
Category 3 @ $70.50CAD

Event STING
Venue PDA - SALLE WILFRID PELLETIER
Date Monday, March 22, 2004
Time 7:30 PM

На Адмишън.ком пускат билетите в събота - 22.11.2003. На който му се ходи, съветвам го да се логне на сайта по обяд и да си вземе билет, че иначе много бързо свършват. Честно, от собствен печален опит го казвам.
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

Жило в Монреал :)))

Englishman In New York

I don't drink coffee I'll take tea my dear
I like my toast done on one side
As you can hear it in my accent when I talk
I'm an Englishman in New York

See me walking down Fifth Avenue
A walking cane here at my side
I take it everywhere I walk

I'm an alien, I'm a legal alien

If ";manners maketh man"; as someone said
Then he's the hero of the day
It takes a man to suffer ignorance and smile
Be yourself no matter what they say

Modesty, propriety can lead to notoriety
You could end up as the only one
Gentleness, sobriety are rare in this society
At night a candle's brighter than the sun

Takes more than combat gear to make a man
Takes more than license for a gun
Confront your enemies, avoid them when you can
A gentleman will walk but never run

If ";manners maketh man"; as someone said
Then he's the hero of the day
It takes a man to suffer ignorance and smile
Be yourself no matter what they say

tochica

Мнение от tochica »

:cry:
kak wi zawijdam............
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
MechoPuh

Re: Sting в Montreal

Мнение от MechoPuh »

ssttoo написа:Стинг в Монреал. В интимна обстановка в Плас-дез-Аар(т).
Goliam praz. Big onion... :P . Puka m i za sting. Vij ako "Stinger" pusnat v MOntreal i mojesh da me informirash predvaritelno shte e dobre... :shock:
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Stink v Montreal

Мнение от KolioBalkanski »

az neshto ne go zachitam veche - StinK
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Alina

Sting

Мнение от Alina »

А пък аз много си го обичам. За разлика от много други музикални "Величия" той си пише музиката и текста на голяма част от песните сам. Т.е. всичко това е излязло от него самият, от душата му - това са неговите чувства и неговите мисли. И текстовете му са страхотни, повечето, а има песни които са направо... неописуемо красиви и въздействащи. Веднага се съгласявам, че не всички са такива...

С моите приятели тук, в Пловдив, понякога се шегуваме - На каква музика ще си правим децата. Е, ами Стинг определено ще има пръст в цялото това "Свещенодействие" :oops: :oops: , когато аз си правя моите!

Разбира се, не налагам мнение. Всеки има право да харесва или де не харесва нещо. Правото на собствен избор е свещено.

И просто си умирам от мъка, че няма да мога да го видя и чуя на живо:rev::rev::rev:. Но пусти му пари...

Алина
Alina
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

Споки, Алина, през 2004 Стинг ще има голямо турне, така че нищо не се знае, може и през България да намине. Пък може и като Металика директно в Пловдива, града голяма да кацне. Не губи надежда!

А, Мечо Пух, ако ми обясниш какво имаш предвид под "стингър", веднага щом разбера че са пуснали, за мен ще бъде чест да те информирам!
MechoPuh

Мнение от MechoPuh »

ssttoo написа:А, Мечо Пух, ако ми обясниш какво имаш предвид под "стингър", веднага щом разбера че са пуснали, за мен ще бъде чест да те информирам!
Ssttoo, stinger e raketka...malko amerikansko bijou...pravi malki kratercheta i moje da utseli i MechoPuh v barlogata mu, dori i da e izstreliana ot 1000 km.
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

http://www.sting.com/main.html
България май не е списъка , но за компенсация можете да си свалите скрийнсейвър :)
http://www.sting.com/downloads/screensaver_preview.html
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

MechoPuh написа:Ssttoo, stinger e raketka...malko amerikansko bijou...pravi malki kratercheta i moje da utseli i MechoPuh v barlogata mu, dori i da e izstreliana ot 1000 km.
Ясно. Е, ако разбера, че лошите хАмериканци са намислили такъви екстри по адрес на Пух, Мечето, шти пусна веднага едно ЛС, директно към хралупата жго пусна, в бурканчето с "МЕТ" жго пусна. Аааа-ма-ха, бива ли така - стингери-мингери! хАмериканци-мАмериканци!
imalizna4enie

Мнение от imalizna4enie »

Sting si e Sting i az li4no mislia da otida na koncerta, makar 4e Police pove4e mi dopadaha. No Sting si ostava ime v musikata, ot svetovna veli4ina. Koeto mi napomnia za HELLOWEEN, koito tuka imaha "koncert" v Medlay sre6tu 20 kinta bileta, a sega sa v BG. Ne znam kolko e bileta tam, no 6tialo da ima 6tima citiram" 6-tima 6tastlivci" koito da se sre6tnat s groupata.Pa ako 6te samo nikolko 4lenove da sa ostanali ot istinskia HELLOWEEN.Da jiveiat 6tastlivcite :haplio:
imalizna4enie

Мнение от imalizna4enie »

oops predi niakoi da se e zaial s pravopisa mi:MEDLEY! sorry
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

imalizna4enie написа:Sting si e Sting i az li4no mislia da otida na koncerta, makar 4e Police pove4e mi dopadaha. No Sting si ostava ime v musikata, ot svetovna veli4ina. Koeto mi napomnia za HELLOWEEN, koito tuka imaha "koncert" v Medlay sre6tu 20 kinta bileta, a sega sa v BG. Ne znam kolko e bileta tam, no 6tialo da ima 6tima citiram" 6-tima 6tastlivci" koito da se sre6tnat s groupata.Pa ako 6te samo nikolko 4lenove da sa ostanali ot istinskia HELLOWEEN.Da jiveiat 6tastlivcite :haplio:
az im preporachvam na shtastlivcite da ne se zapoznavat s grupata - shansovete sa che shte se razocharovat. :roll:
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
vladi64
Обратна връзка:

Мнение от vladi64 »

Kolio,moje ili po-to4no siguren ,4e ste im haresat. `"Polis" sa strahotna grupa. 8) 8) . Spomnqm,4e gledah edno sustezanie i izrejdaha pesni na "Polis" samo kato zaglaviq ,a na mene mi zvu4aha v glavata samo ot zaglavieto,vupreki,4e ne bqh gi slu6al ot okolo 7-8 meseza( po obektivni pri4ini) 8) 8) :beer: :beer: :beer:
Would you like to see Britania Rule again,my friend?
Аватар
balbi

;-)

Мнение от balbi »

Ej ssttoo ako znaesh tova lqto shto koncert iztyrvah:)
No STING opredeleno si zaslujava parite:)
Заключено