Спешно ми трябва информация, моля.

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
atila

Спешно ми трябва информация, моля.

Мнение от atila »

Зна4и проблема е следния:Има работодател (клуб)във Ванкувър които иска да наеме съпругата ми на работа
като треньор , но имат опасения 4е няма да ни дадат визи на цялото семейство а сме с дете на година и половина и е абсурдно жена ми да замине сама.
Моля ако ниакой е на работна виза и е със семейството си да помогне с инфо.
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Защо мислиш така ? Според мен няма проблем да заминете всички - виж тук дори се говори че другия от съпрузите също може да се класира за работна виза (т.е. за да пишат това определено пускат и dependants в Канада, освен притежателя на работна виза). Нема се пуашите, ще заминете всички ако жена ти наистина получи работна виза :D
atila

Мнение от atila »

Мите :lol: ,благодаря ти за окуражителния отговор!
Това за spousal sponsoring program го знам .
Странното е 4е опасенията на хората от Ван се появиха след консултациите им с друга българска треньорка която е там и това ме навежда на много неприятни мисли :evil: !
Просто имам нужда от конкретно мнение на 4овек който е заминал със семейството си с работна виза или някой който знае конкретен такъв случай.
huba

Мнение от huba »

Pishi na edelwais.Te sa tuk s rabotna viza:

http://www.bgcanada.com/pforum/profile. ... file&u=875
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
atila

Мнение от atila »

Благодаря ти huba!
Сега ще му пусна ЛС.
BabaPena

Мнение от BabaPena »

I spored men niama da imate problemi s imigratsionnite da zaminete tsialoto semeistvo s rabotna viza. Mislia taka zashtoto a) kato kandidatstvah za rabotna viza me posavetvaha spetsialno ako niakoi shte zaminava s men (t.e. saprug ili jiveeshto s men gadje) da mu podam dokumentite ednovremenno s moite da ne stane obarkvane b) okolo men ima hora na rabotna viza doshli sas semeistvata si c) dori student moje da dovede polovinkata si, koiato avtomatichno poluchava pravo na rabota...

Mislia che opaseniata na badeshtite vi rabotodateli imat hm, po lichen harakter...

Uspeh i sas zdrave!
atila

Мнение от atila »

Mnogo blagodaria za otgovora!
Заключено