Пречи ли заем от банка за заминаване в канада ?
Пречи ли заем от банка за заминаване в канада ?
Имаме намерение да вземем заем с/у ипотека на къщата ни в България. Така смятаме да осигурим пари за заминаването. Може ли това да се окаже спънка на границата. Има ли някои в подобно положение или вече успешно реализирал подобен план. Моля, споделете вашия опит. Благодарим ви предварително 

- Bimba
Хич не му мисли никой нищо не може да ти каже или да те спре освен ако не дължиш пари на държавата и то в големи размери над 3000
Повечето така правят пък и в твой интерес е да си плащаш а щом си плащаш банката не я интерисува в кой край на света се намираш.
Банките не дават информация кой колко им дължи. Успех
Повечето така правят пък и в твой интерес е да си плащаш а щом си плащаш банката не я интерисува в кой край на света се намираш.
Банките не дават информация кой колко им дължи. Успех

-
-
Наистина банките недават, но когато се издава документа за банкова наличност във вашата сметка, неможе да не фигурира вашата задлъжнялост.
Вие давате информация че имате някакви пари в сметката, но как ще се покаже, че сте теглили кредит, ако това банката прикрие, е друг въпрос, в БГ е възможно всичко , незнам
Вие давате информация че имате някакви пари в сметката, но как ще се покаже, че сте теглили кредит, ако това банката прикрие, е друг въпрос, в БГ е възможно всичко , незнам
-
-
Един личен съвет, незнам как става това, аз съм вече в Канада, но иди в другите банти и питай лично, говори с дилърите, питай, кажи какво ти е положение, и какво искаш да направиш, сигурен съм че ще ти помогнат
Сестра ми работеше в банка, от нея знам, че ако имаш да питаш нещо, питай навсякъде, само като питаш ще успееш, разбилаш ли, има вариант за твоя случай, само питай навсякъде из различнитет банки, защото различните банти имат различни спогодби доколкото знам и е различно. И си прецени къде е най-изгодно, незнам от 2 години насам къде е най-изгодно.
Сестра ми работеше в банка, от нея знам, че ако имаш да питаш нещо, питай навсякъде, само като питаш ще успееш, разбилаш ли, има вариант за твоя случай, само питай навсякъде из различнитет банки, защото различните банти имат различни спогодби доколкото знам и е различно. И си прецени къде е най-изгодно, незнам от 2 години насам къде е най-изгодно.
И все пак има ли някои реализирал този план...
Благодаря за постингите по вапроса до тук.
И все пак има ли някои реализирал този план който вече е в Канада ?
Моля за максимално точна информация, за което предварително благодаря.
И все пак има ли някои реализирал този план който вече е в Канада ?
Моля за максимално точна информация, за което предварително благодаря.
-
Е ние ще заминаваме.Питах в банка-ОББ и казаха, че щом се погасява редовно няма проблем.Освен това имаш поръчители или ипотека.така, че има кой да плаща, ако ти се отметнеш.Загубили банкери няма, не се тревожи.Не могат да те спрат на границата, а само кредита да е предсрочно изискуем.
Успех!
Успех!
Sardechni pozdravi! Dilyana
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка: