Резултатите в Торонто
-
-
Ти да питаш ли искаш или да пишеш?Tutankamon написа:Благодаря ти!
Но ми стана интересно, защо темата беше покрита, както и да е!СТана ми ясно, няма какво да питам повече. Видя се, че има недоволни, на които не им изнася резултата...
Виждам,че някои постинги дори си ги дублираш.
Е и............?
TROUBLEMAKER
Извинявай,това за мумията ли го каза или за мен щото аз естествено не съм гласувал за величеството!anxeli написа:Всички освен теб гласуваха за царя, разбрахме,
Величеството е номер едно. Аре стига.
Док...........
П.С.
Мумията нещо много се е разприказвала.
Интересно?Какво си мисли,че ще постигне?
TROUBLEMAKER
Бате, като бира се пениш за този Костовbateto написа: Симеон стартира при крайно благоприятна ситуация,туширани,неотрализирни проблеми от правителството на Костов,всенародна подкрепа и любоф,изразена в подарената му от несъборяемо парламентарно мнозинство,подарено му от Костов ,който си плати за твърдите,непопулярни и неподлежащи на отлагане мери които предприе.И какво направи,предполагам резултата от изборите е оценка за неговата работа.

Като става дума за оценка на работата ще ти припомня, че Костов получи по-малко гласове след мандата си отколкото Виденов на времето за своя. Вярно е че пословичния интелект на българина отдавна го няма, но не се заблуждавай, че това е поради "твърдите,непопулярни и неподлежащи на отлагане мери ".
Да ти кажа мисля, че Костов е един от най-големите комунисти в Бг не като партиен активист, а като начини на действие и мислене.
Ще ти припомна:
как се разправи със Слави Трифонов, не съм фен на дългия, просто говоря за подхода
как затри Мултигруп, защо не ги осъдиха ако са престъпници
как си поръча и изфабрикува "секретния" доклад на спец. службите, за да се разправи с всички министри, които му бяха станали неудобни.
Е това и много друго аз наричам комунизъм в действие. Изобщо много си приличат с Путин от братския СССР.
-
Znaite pone Botev, zashtoto korena si teji na miastoto. A nashte detza kakvo shte znaiat?
"National athem of Canada", koito go slushat moje bi vseki dem.
Za da se priberat din den v kashti i da kajat "Az sam kanadetz"
"National athem of Canada", koito go slushat moje bi vseki dem.
Za da se priberat din den v kashti i da kajat "Az sam kanadetz"
http://www.bgparty.co.uk/
... кога ли ще има подобен сайт и за Канада (Торонто) ... ?
... кога ли ще има подобен сайт и за Канада (Торонто) ... ?
-