Помните ли интервюто си???
- coolcoldy
- Обратна връзка:
Помните ли интервюто си???
Макар ,че ми е рано да пиша в този форум,защото съм в БГ-то, но с една молба към Вас,които сте вече там за информация.
На 12.07. ни предстои интервю.Говори се тук при нас,че интервюиращ ще е г-жа Лиз Бодоан.Чели сме за интервюто на Роси и Боби при нея/и тук е мястот да им благодарим за тяхното инфо./Върнахме се и във форума,когато е била да прочетем.Разбира се имаше какво да прочетем,но молбата ми е ако някой от вас има времето и желанието да ни помогне с информация как е протекло интервюто Ви при г-жата.
Много Ви Благодаря предварително.
На 12.07. ни предстои интервю.Говори се тук при нас,че интервюиращ ще е г-жа Лиз Бодоан.Чели сме за интервюто на Роси и Боби при нея/и тук е мястот да им благодарим за тяхното инфо./Върнахме се и във форума,когато е била да прочетем.Разбира се имаше какво да прочетем,но молбата ми е ако някой от вас има времето и желанието да ни помогне с информация как е протекло интервюто Ви при г-жата.
Много Ви Благодаря предварително.
"...ако сме сами във вселената си е чиста загуба на пространството..."
Със сигурност ТНС е минал при тази госпожа, а мисля че и Илиана.
Сега намерих темата, вижте я. Илиана също разказва за интервюто.
А ако имате още въпроси, питайте ги, мисля че ще ви отговорят !
Успех !
http://bgcanada.com/pforum/viewtopic.ph ... sc&start=0
Сега намерих темата, вижте я. Илиана също разказва за интервюто.
А ако имате още въпроси, питайте ги, мисля че ще ви отговорят !
Успех !
http://bgcanada.com/pforum/viewtopic.ph ... sc&start=0
Ние минахме при нея!
Преди цели две години и половина(малее как лети времето
)Много мила,спокойна и симпати4на жена!Изобщо не се притеснявайте!Говори тоооолкова бавно,предразполага така 4е да не се 4увствате като на изпит!Интервюто ни мина за по-малко от 20 минутки!Основно ни пита за имена,дати,най-основни неща без да влиза в подробности.За работа-нищо.Пита ни какво смятаме да правим в Канада,забележителности в нашия град и...какви филми оби4аме да гледаме
И това е!Най-важното е да сте спокойни и да се държите естествено!Успех ви желая! 

-
Ами ако жената се е променила, какво ще стане!
Ако е променила маниера на интервюиране, това имате ли предвид!
Аз мисля, че всичко е късмет, неможе да се съди по един начин на мислене, трябва да се вземат всички гледни точки.
Имайте всичко предвид при интервю, защото не се знае как ще се развият събитията, колкото и да познавате даден характер.
Не се подвеждайте по даден стериотип на интервюиране, моля Ви.
Аз мисля, че всичко е късмет, неможе да се съди по един начин на мислене, трябва да се вземат всички гледни точки.
Имайте всичко предвид при интервю, защото не се знае как ще се развият събитията, колкото и да познавате даден характер.
-
-
- Обратна връзка:
I az biah pri Lise Beaudoin. Interwuto mi obache beshe v Paris. Madamata e super spokoina, razgovora mina tolkova spokoino i priyatelski, che az vaobshte ne se pochuvstvah izpitvana
Samo kat vze da me tita neshto tam po predishnata mi rabota, chak togava zagriah che v sashtnost mai me izpitva
. Stegnata i ekspeditivna madama e. Ne mi se razsardi che nemoga da vklucha na english. Dori me uspokoi - da ne se pritesniavam che nemoga da smeniam ezicite, kato sam idela na miasto, shte se opravia.
V dokumentite predi intervuto biah pisala che imam poveche pari ot kolkoto realno imah i kazah na Lise Beaudoin che sam poizlagala malko za parite. Tia se povbesi vatreshno, no mnogo ne go pokaza vanshno. Vednaga vze bankovite referencii da gi prerazgleda i tai kato imashe dostatacno pari, pak me uspokoi!!! Tezi pari bili dostatachni, koito imah. Dori nai - milo mi obiasni tezi minimalni sumi za kakvo gi iskat, i t.n.
Ne se pritesniavaite za madamata, tochna e. Ako znaete frenski i dokumentite vi sa OK, niama da imate nikakvi problemi.
p.s. moya frenski ne beshe perfekten sashto!

V dokumentite predi intervuto biah pisala che imam poveche pari ot kolkoto realno imah i kazah na Lise Beaudoin che sam poizlagala malko za parite. Tia se povbesi vatreshno, no mnogo ne go pokaza vanshno. Vednaga vze bankovite referencii da gi prerazgleda i tai kato imashe dostatacno pari, pak me uspokoi!!! Tezi pari bili dostatachni, koito imah. Dori nai - milo mi obiasni tezi minimalni sumi za kakvo gi iskat, i t.n.
Ne se pritesniavaite za madamata, tochna e. Ako znaete frenski i dokumentite vi sa OK, niama da imate nikakvi problemi.
p.s. moya frenski ne beshe perfekten sashto!
Tachez d’être heureux.
-
- Обратна връзка:
bijou napisa:
Uspeh na vsi4ki koito im predstoi intervu
Bijou go e napisala vse edno stava vapros za moeto intervu, koeto mina predi gore dolu 2 godini, za po malko ot 20 min, kato parvite 10 min. na frenski a drugite 10 min. na angliiski.Ние минахме при нея! Преди цели две години и половина(малее как лети времето )Много мила,спокойна и симпати4на жена!Изобщо не се притеснявайте!Говори тоооолкова бавно,предразполага така 4е да не се 4увствате като на изпит!Интервюто ни мина за по-малко от 20 минутки!Основно ни пита за имена,дати,най-основни неща без да влиза в подробности.За работа-нищо.Пита ни какво смятаме да правим в Канада,забележителности в нашия град и...какви филми оби4аме да гледаме И това е!Най-важното е да сте спокойни и да се държите естествено!Успех ви желая!
Uspeh na vsi4ki koito im predstoi intervu
Eee,aма все ще се намери някой 4ерноглед!Tutankamon написа:Ами ако жената се е променила, какво ще стане!

А аз така искам да мина отново интервюто с мосю Петров. Да си поговорим малко повече за Кебешко. Колко е прекрасно и хубаво тук. Прекрасни черни хора ти се усмихват. Как е по добре да си имаш куче отколкото дете за наемане на ап.Колко много ценят хората с опит и образование и им дават по цели 8-9 долара на час. А таксите които ти вземат за да храниш сганта на света- точно това ми е била мечтата цял живот. И когато си болен-да не ти плащат болничните. И още много други подобни блянове и мечти. Ех......... така да си поговорим само.
абе глей ся намираш някоя от темите на петячетримилардачетирристотинчетиридесетичетиримилионачетиристотинчетиридесетичетирихилядичетиристотинчетиридесетичетири и други подобни, отваряш, там има изброени поне толкова въпроса, колкото и е ника и ги научаваш наизуст,инъче ти е спукана работата
и да не забравиш за интервюто трябва да учиш само ,инъче за кво ти е френски
а !!!и много важно!!! учителката трябва да е с нобелова награда по френска литература, инъче не можеш и едно "бонжур" да научиш
и много внимавай,ако случайно се смени интервюиращия с "гаден"отменяй интервюто незабавно-кажи им че искаш при добрия интервюиращ

и да не забравиш за интервюто трябва да учиш само ,инъче за кво ти е френски

а !!!и много важно!!! учителката трябва да е с нобелова награда по френска литература, инъче не можеш и едно "бонжур" да научиш
и много внимавай,ако случайно се смени интервюиращия с "гаден"отменяй интервюто незабавно-кажи им че искаш при добрия интервюиращ
THC написа:абе глей ся намираш някоя от темите на петячетримилардачетирристотинчетиридесетичетиримилионачетиристотинчетиридесетичетирихилядичетиристотинчетиридесетичетири и други подобни, отваряш, там има изброени поне толкова въпроса, колкото и е ника и ги научаваш наизуст,инъче ти е спукана работата![]()
и да не забравиш за интервюто трябва да учиш само ,инъче за кво ти е френски![]()
![]()
а !!!и много важно!!! учителката трябва да е с нобелова награда по френска литература, инъче не можеш и едно "бонжур" да научиш![]()
Браво бе комшо, а пък аз за пример те давам уж !:(
Ти нещо като си паднал с ролерите и май лошо си се ударил !