Priateli, pomognete!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
claire
Обратна връзка:

Priateli, pomognete!

Мнение от claire »

Zdraveite, priateli!
Na 3 april 2003 izpratih documentite za viza v Roumanie, a na 2 april 2003 im prevedoh vsi4ki sumi!
Vse o6te nikakvi meditsinski!
Minalata sedmitsa v ponedelnik se obadih na Iulia Bahovski i tia mi obiasni, 4e prez mesets mai sa mi bili izpratili pismo s nomera na dosieto mi, ama mai se e zagubilo niakade po po6tata?!
Togava mi obe6ta 4e do 1-2 dena 6te mi izpratiat meditsinskite, ama vse o6te ni6to!
Tarsia savet ot vas!
Ima li niakoi s podoben problem? Moga li da priema kazanoto ot tazi slujitelka za dostoverno i da i se doveria i da 4akam?!
MOLIA VI DAITE SAVET, ZA6TOTO VE4E MNOGO HORA POLU4IHA MEDITSINSKI I AZ ZAPO4VAM DA SI MISLIA 4E IMA NIAKAKAV PROBLEM S MEN!Pojelavam na vsi4ki priaten i uspe6en den!
Any
Обратна връзка:

Мнение от Any »

i nie oshte chakame, parite im prevedohme oshte v nachaloto na mart, a doks-v kraia na mart. Dosieto obache ni e zavedeno chak prez mai, kazva li ti niakoi ZASHTO. I oshte chakame... :roll: Mai losh moment sluchihme, otpuskarski.... :(
claire
Обратна връзка:

Мнение от claire »

predi 1 h. govorih pak s Iulia Bahovski v Roumanie i tia mi kaza 4e sa mi izpratili meditsinskite na 4 avgust t.e. v ponedelnik!
Nie provedohme s neia razgovor na 28 iuli t.e. minaliat ponedelnik i tia kaza :" do 1-2 dena vi gi izpra6tame!"
A kakvo se okazva ne sled 1-2 dena, a 4ak sled sedmitsa sa gi pusnali!!!
A dali naistina sa gi izpratili?!
:cry:
6te si 4akame mai!
Any
Обратна връзка:

Мнение от Any »

Абе тези румънци ми идва да ги подпаля вече, че са ми и наблизо. Кога е заведено досието ти, коя дата? Нашето е на 21.05 и казаха да не ги безпокоим :roll:
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Можеш да вярваш на Юлия Баховски!
Поне при нас това, което тя провери и ни каза, се оказа 100% вярно.
Иначе, ако не вярваш на нея, на кого да вярваш? Н лорд Вейдър? Не става, и той е един... :D
Просто изчакай 2 седмици от датата на изпращането на медицинските, и ако нямаш нищо, говори пак с нея...
В нормалните страни по принцип не се бърза...хората са дисциплинирани и чакат...и нещата стават...
А ние все ръчкаме...и затова сладкиша ни все е глетав... :D
Passion, mon amie, passion! C'est le cle du succes! :D
:beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
boyan

Мнение от boyan »

imah podobni problemi prez tazi godina. purwo ne mi izprashtaha med. formuliar. pusnah im 5-6 mail-a i oshte tolkowa pisma prez fax. nakraia mi otgoworiha, da dossieto wi e zawedeno edi koga si shte wi pratim formuliari. daje mi izpratiha 2 med formuliara. edin prez slujitelka na konsulstwoto tuk (licno hodih da si go poulcha) i drug redowno po poshtata. data na pismoto beshe sled data na koiato zapocnah da pisha pisma. w posledstvie gore opisanoto se powtori za wizata. wmesto 15 rab, dni -30. w otgowor na nowite si pisma poluchi izwinenie za zakusnenieto i wizata.
claire
Обратна връзка:

Мнение от claire »

Blagodaria na vsi4ki!
Ani, az ne znam koga mi e zavedeno dosieto, za6toto niamam nikakvo pismo.
Kogato govorih s Iulia tia mi kaza, 4e prez m. mai sa mi izpratili pismo s nomera na dosieto, "ama mai se e zagubilo po po6tata"-tia taka kaza!

IvHaydu, tarsih te na mobilnia, ama mai si go smenil! Iskah da se konsultiram s teb za tozi moi razgovor s Roumanie!
"В нормалните страни по принцип не се бърза...хората са дисциплинирани и чакат...и нещата стават... " - prav si, ama kato si platil 2000 USD i niama6 nikakva vest, ta nima tova sa malko pari za nas bulgarite?!
Lo6oto e 4e kazvat: do 1-2 dena vi gi izpra6tame, da ama ne! izpratili sa gi 4ak sled 7 dena!!! /kakavto e slu4aia i na boyan/ pone taka kaza Iulia i 6tom ti kazva6 4e moge da i se viarva, blagodaria ti , tova mi podeistva dosta uspokoiava6to!!!
Jelaia na vsi4ki vi priaten den i dano ni stignat nervite i tarpenieto da do4akame tova za koeto ve4e tolkova vreme se "borim"!
Pozdravi ot men i sapruga mi!
Any
Обратна връзка:

Мнение от Any »

claire, haide kato poluchish neshto mi pishi i az ako imam novini shte te izvestia, ( dano da e skoro ), da "si sverim chasovnicite" :D , kakto mu e dumata. Mai samo nie chakame medicinski .
IvHaydu :D Bratko bastune, v normalnite strani ne se byrza, no byprosyt e dali nie v momenta sme v normalna strana??? :D :beer: :P
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Не сме нормална страна Ани, не сме... :(
Нали затуй сме тръгнали чааак в Канадата! :D
:beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Заключено